Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
rich_bitch1 напиша:Mozebi jas sum krideneska sme 16-ti...ja mrazam ovaa data.Tazna sum...kolku i da ne sakam spomenite naviraat.I posle 5 meseci seuste se sekavam kako da bese vcera.Seuste ranata e sveza i boli..i toa mn boli..Se gusam vo sopstvenite solzi..mi ide da pobegnam nekade ama kade...kade i da pojdam ti sekade ke me progonuvas.Nema beganje od realnosta.So tvojata zaguba se otkina eden del od mene..del sto nikoj nikogas nema da go potpolni..a i ne sakam.Ti pripagas tokmu onamu kaj sto si..vo moeto srce.I tamu ke ostanes dur sum ziva.Cuvtsvuvam vina..vina zasto ne te mozev da te zacuvam.va..mozebi ne te cuvam dovolno dobro kako sto toa treba da go pravi edna majka..mozebi sepak toa bese sudbina.Kako da gi zaboravam tie zborovi..tie prokleti zborovi koi mi odzvonuvaat vo usite sekoj den...kako da zaboravam koga mi rekoa Zal Mi E Ama Vaseto Dete E Mrtvo.neeee sakav da izviknam ama nemozev,se skameniv,padnav.Sabajle od pod krevet gi izvadiv bebeskite raboti koi bea,kolku samo se samo slatki,nezni,mirizlivi...Mi nedostigas znaes?I te sakam i seuste taguvam...ama sakam uste nesto da ti kazam...se nadevam deka nema da me osuduvaat za toa...SREKNA sum.posle tolku vreme se smeam pak,se raduvam..na moment ke se zamislam dali e pravilno taka ili ne..mozebi e sebicno ama...nemozam veke da placam...vo srecto sekogas ke te nosam kako nesto kako nesto najubavo sto mi se sluci vo zivototbebus te saka mama
Nemoj da mi kazes deka si ti ova.Solzi mi nadojdoa koga go citav ova ZALNOrich_bitch1 напиша:deneska sme 16-ti...ja mrazam ovaa data.Tazna sum...kolku i da ne sakam spomenite naviraat.I posle 5 meseci seuste se sekavam kako da bese vcera.Seuste ranata e sveza i boli..i toa mn boli..Se gusam vo sopstvenite solzi..mi ide da pobegnam nekade ama kade...kade i da pojdam ti sekade ke me progonuvas.Nema beganje od realnosta.So tvojata zaguba se otkina eden del od mene..del sto nikoj nikogas nema da go potpolni..a i ne sakam.Ti pripagas tokmu onamu kaj sto si..vo moeto srce.I tamu ke ostanes dur sum ziva.Cuvtsvuvam vina..vina zasto ne te mozev da te zacuvam.Mozebi jas sum kriva..mozebi ne te cuvam dovolno dobro kako sto toa treba da go pravi edna majka..mozebi sepak toa bese sudbina.Kako da gi zaboravam tie zborovi..tie prokleti zborovi koi mi odzvonuvaat vo usite sekoj den...kako da zaboravam koga mi rekoa Zal Mi E Ama Vaseto Dete E Mrtvo.neeee sakav da izviknam ama nemozev,se skameniv,padnav.Sabajle od pod krevet gi izvadiv bebeskite raboti koi bea,kolku samo se samo slatki,nezni,mirizlivi...Mi nedostigas znaes?I te sakam i seuste taguvam...ama sakam uste nesto da ti kazam...se nadevam deka nema da me osuduvaat za toa...SREKNA sum.posle tolku vreme se smeam pak,se raduvam..na moment ke se zamislam dali e pravilno taka ili ne..mozebi e sebicno ama...nemozam veke da placam...vo srecto sekogas ke te nosam kako nesto kako nesto najubavo sto mi se sluci vo zivototbebus te saka mama