Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа мило се знаеше дека вака ќе излезе.Сега да те видам..:zlo:

Сакаааам да те видааам и гушнаааам и бацаааам и гњавааам и да ме бацуваш по стомачетооо и по грбчеееетоооо....аааааа:back: Мал излив на емоции од моја страна ништо страшно:tapp:

Леле колку многу ми се свиѓашшшшшш....ааааааааааа....ако знае другар ти ќе ме убие на лице место...ма јас сама ќе се убијам...ми требаш како воздух!

Во врска со љубовта сакам да го кажам тоа што ти го кажувам по стопати секој ден. Те сакам.

Mama, Papa
Forgive me

Out of sight
Out of mind
Out of time
To decide

Do we run?
Should I hide?
For the rest
Of my life

Can we fly?
Do I stay?
We could lose
We could fail

In the moment
It takes
To make plans
Or mistakes

30 minutes, a blink of an eye
30 minutes,to alter our lives
30 minutes,to make up my mind
30 minutes,to finally decide

30 minutes,to whisper your name
30 minutes,to shoulder the blame
30 minutes,of bliss, thirty lies

Carousels
In the sky
That we shape
With our eyes

Under shade
Silhouettes
Casting shade
Crying rain

Can we fly?
Do I stay?
We could lose
We could fail

Either way
Options change
Chances fail
Trains derail

30 minutes, a blink of an eye
30 minutes,to alter our lives
30 minutes,to make up my mind

30 minutes,to whisper your name
30 minutes,to shoulder the blame
30 minutes,of bliss, thirty lies

To decide
To decide, to decide, to decide

To decide
To decide, to decide, to decide

To decide

Како да му кажам дека те сакам?
Како да ти кажам тебе дека те сакам?

:( Што ни е?:( :(

едит
Ништо не ни е веќе:je: Те сакам повеќе од себе си:wub:

Fala,srce za prekrasnite 2 dena.Te sakam.

И пак...пак...пак...
Ај и така ќе се убијам до утре, џабе е се...
И јас не знам зошто се смиривме...

P.s. Sorry if i will fall in love with him....I AM SORRY.

И после толку долго време.... Само два дена со тебе, два убави поминати денови со тебе, во кои се однесуваш фино со мене, ми се доволни за да сфатам колку контрарни чувства ти предизвикуваш во мене. Колку долж моментите со тебе можам да го изменам расположението... колку сум само среќна додека те имам покрај мене, а колку тажна но истовремено и среќна кога ќе си заминеш. Тажна- зошто те нема покрај мене.... Среќна- зошто ги имам убавите мигови за паметење...
За момент повторно почувствував како беше кога ти се грижеше за мене. За момент повторно го забележав оној твој навидум ладен став кога сакаш да утешиш и смириш некого. Доволен ми беше... Доволни ми беа и неколкуте разменети зборови па и оние постојани караници меѓу нас...
И вечерва после толку време те имав најблиску до мене, денска после толку долго време те допрев... Не престанав да те гледам и се чудев како само потсвесно правам се за да те допрам... ахх, зошто се на тебе е толку прекрасно, мило, убаво...
Што да кажам друго освен- this moments are beautiful when they are, evil when they're gone!

[FONT=georgia, bookman old style, palatino linotype, book antiqua, palatino, trebuchet ms, helvetica, garamond, sans-serif, arial, verdana, avante garde, century gothic, comic sans ms, times, times new roman, serif] Sometimes we make love with our eyes. Sometimes we make love with our hands. Sometimes we make love with our bodies. Always we make love with our hearts...
те сакам сонце мое!
[/FONT]

..."Some we hold in our eyes, and they are gone in a blink; Some we hold in our mind, and they are gone when we think; Some very few we hold in our heart ,and they stay with every beat; But the rarest are those we hold in our soul and they stay forever."

Мило работиш,а?Што си ми бил вреден:),ама ај направи пауза да се чуеме:back:

Љубов моја, извини за вчера. Знам дека те naqrciv максимално. Се надевам дека некогаш ке собереш сили за да ми простиш.

Тоа што си напната самата си го правиш за да се чувствуваш така. Немој да мислиш дека ако отидеш ДХ дека ке ти биде подобро.
И таму ке комуницираш со луѓево од тука.
Проблемот е во тоа што лошо си се поставила. Баш вчера приметив и Кекс те форсира за да му местиш некоја од твое школо, мкметалци те форсираат. Јас те форсирам... ах... знаеш и самата како да го решиш ова... се надевам нема да биде предоцна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom