Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
morase li da te vidam? sega mi e samo potesko... sega mi se vraca filmot, a premnogu e dolg za da ne zaplacam pri gledanjeto, i premnogu ubavi spomeni sto ne se zaboravaat taka lesno...
uste potesko mi e koga ke mi tekne deka ne mozam da ucam, znam deka utre ke mi bide krivo, ama nemam drug izbor, taka samo poveke se macam...
potreben si mi... se uste ne nauciv da odam na patekata na zivotot bez tebe... dali nekogas ke naucam?!

Винаги ште те обичам нај-мило. В'преки че така са нештата да не можем да б'дам заедно, ти ште б'деш дјал од мен и спомен за една истинска, чиста и невинна лјубов. Обичам те....за винаги!!!

Се извинувам за јазикот ама морав така за да разбере девојчето.

Станав сеа од спиење и се будам со тебе во мислите каде си што правиш и ако спиеш убав сон Kисс + Кисс + Кисс :) понатака знаеш

Фа сака сол ла лал лалаала...а јас те сакам само тебе!

Журче, мурче, бунарче. :tv:

Е убо и дркај, дркај, а јас тука ќе те чекам немам друга работа, аман више па не кажиш дека го дркаш да си седнам и јас да се заработам него дремам ко гугутка тука. :drk:

Пфффф. :ne_zboram

Зззззбззббзбзззззззззззззз. :uvo:

Да кабадајчар и тепач невиден си! :vozbud::angry3:

Колку само се испокаравме.Ама гушкањето после караница е како сонце после дождот:smir:

те љубам лебеду мој. Се надевам дека вечер убаво ке си поминеш тие 2 саати со мене што ке си.
п.с. нема да идеш во кастро?

Сакам на дожд боси да танцуваме...
Нај нана нанај, нај нана нанај.......фрррррр :tanc:

O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti.
Bez tebe drveni konjići tužno stoje.

Dodji, iz plave boce se pojavi,
bar jednu želju ispuni
i dodaj ovom svetu malo boje, čudo moje.

Едвај чекам да те видам и да те испостискам, испобацувам, исполижам испосакам... Те љубам, бацувам и гушкам најсилно...:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom