Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересно ми е со тебе, убаво, забавно.... знаеш да бидеш вистински кавалер, но проблемот е во менееееее.......
bh.gif

Srce presrekna sum,uste da ne bese prodadeno toa sto jas go sakav,ali nema veza..se od tebe mi se dopaga.Te sakam
Se gledame vo cetvrtok.
Lele za 2 dena.:vozbud:
Te sakam

Извини, напорен период ми е овој...сепак, ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ!:angel:

Има некоја шо може да ме „здрма”? ...ми скурчи од безкичмењаци!

Те љухухууухуууууубам бе! Го знаеш тоа.
Сепак, морав да украдам минута време за да ти го кажам. :gush:

Ете мило...за еден дел те послушав...ама за вториот ми треба и твојата помош и поддршка:back:

Ќе гориш во пеколот, за тебе ќе направат посебен огромен котел да ти го собери гзот. Кучко една

Те сакам... никогаш не сум се чувствувала вака... те сакам предолго време.. време кое ми беше исполнато со солзи и среќа (во некои моменти). Премногу страдав поради тебе... знам дека не ме заслужуваш, иако времето го поминувам со некој друг знам дека за него нема да го чувствувам она што го чувствувам секогаш кога ќе те видам тебе. Зошто мораше да паднам на тие очи, тој глас...??? Не смееше ова да ми се случи. Но како и да е знај дека секогаш ке остане еден дел во мене кој ќе се сеќава на тебе. И ако некогаш се сетиш на мене.. побарај ме. Иако нема да го прочиташ ова знај дека ТЕ САКАМ!:smir::wub::back:

te sakam se uste... neka ti e sreken rodendenot, ti posakuvam da bides najsreken na svet!!! samo ubavi raboti da ti se slucuvaat...
mozebi pogresiv sto ti pisav poraka na mob. za sreken rodenden... no, navistina toa go napraviv kako pocit na toa sto bevme zaedno 3godini... dolg period koj mnogu tesko se zaborava...

Имај добри соништа,одмори се,зошто утре ќе те гњавам:vozbud:
Те сакам,знаеш нели?!:back:

Прееска, леле ... Не ми се верува бе еј случајност! Убаво ми беше кога ме фати за рака... Али отоа кога ми го кажа тоа ... ништо!!!:(

еј М! сладок сон и убаво спиј..поминаа сите проблеми...
сега си ВИСТИНСКАТА ти! :back:

п.с. со срека новиот почеток заслужуваш да бидеш срекна :)

Слатки сништа најмило!Заспиј со мислата дека те сакам најмногу на свет...:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom