Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Анастазија напиша:
Да знаеш што би ти направила да си до мене. Мх, мх...:)

Да не си сама случајно? ај помини после кај мене на работа, пред да идеш кај мајка ти.... :back:

ти благодарам за сите убави моменти поминати со тебе,ама морам да ти кажам дека моето срце му припаѓа на некој друг-засекогаш!!!
многу ми е жал што не можам да ти ја возвратам љубовта која ти безрезервно ми ја пружаш....прости ми....

Sakam da mozam da go zamrznam vremeto,za da mozam da ti kazam te sakam 1000 pati vo edna sekunda,Sakam da mozam da gi rasteram site oblaci tamu kade sto si ti i da bidam sonceto,Sonceto koe nautro te budi te gali i gleda,A koga ke zajde ke dojdam po zvezdenata pateka vo tvoite misli i sonista i nezno ke te baknam,pregrnam i sepnam TE SAKAM NAJMIL MOJ

Многу те сКакам бе :):):) дооојди виише...ми треба сладок сон, а без тебе само кошмари имам...

Извини за се,имаш право да се лутиш,ама ке ти објаснам утре

Gotovo...Kraj e megu nas.Vrtam nova stranica.Dosta bese prepravanje,dosta bea vestackite nasmevki, laznite pregratki...
Dosta mi e od toa ti da si mi postojano vo mislite. Gledam deka ima i drugi okolu mene koi sto vredat mnogu poveke od tebe. Znam deka ke bide tesko, no i do sega bese.Sto vsusnost e lesno vo zivotot???
Ti ja posakuvam celata sreka na svetot i iskreno se nadevam deka nema nikogas da se pocuvstvuvas taka kako sto se pocuvstvuvav jas blagodarenie na tvojata postapka...

I ovaa vecer ne mozam da zaspijam,iako ne znam kolku vreme nemam spieno ednostavno ne me faka son povtorno mislam na tebe,na tvojata prekrasna nasmevka na tvojot glas na se sto me potseka na tebe,TE SAKAM SRCENCE

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby I'm amazed by you

Ако погледаш другу,друг погледачу и ја,све што можеш ти могу и јаааа!!!:vozbud:

Леле, многу ми е бедно што сабајлево испадна вака! А толку сакав сега да сме заедно и да се гушкаме:(
Те љубам злато

Ќе ти кажам се што сакам вечер...меѓу другото.
ba.gif

Dodeka mrzelivo se protegas vo svojata meka i topla postela i dodeka sonceto sramezlivo se obiduva da te pogali po tvoeto nezno lice, neka te razbudat slednive zborovi napisani samo za tebe srcuske moja. Pokloni mi gi tvoite oci, pokoloni mi uste nesto, svojata nezna pregratka, pokloni mi gi tvoite nezni usni i sepni mi na uvo tivko "te sakam najmil moj".

Me zaeba pak, po vtor pat, ali nema da dozvolam da ima tret pat !
:devil2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom