Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Misles li deka sedev tamu zaradi tebe? Mislis li deka mi e tesko? Deka vestacki se smeam? Abe, u pravo si. Glumata tesko mi odi.A koj k*r me gledas a? So se zamisluvas deka radi tebe umiram??? Ne si laskaj,ne si vreden za mojta smrt.
Neka umira nekoja druga za tebe. Nekoja sto ti znaci, sto ja sakas. Sto ima jas, edna obicna devojka koja sto uspea mnogu lesno da ja zalazes da umiram za tebe...
Aj setaj malce,ne mozam da te gledam vise. Ne te podnesuvam u moja blizina...

Сакам да сум ладна ко тогаш ти со мене ама не ми успева. Стварно пробувам, ама не можам, кога ќе ме погледнеш со твоите нежни очи....а кога ќе ми се насмееш +, цела се топам...

Што да ти кажам веќе?Се знаеш.Па сега ти мисли му ја како ќе се справиш.Само знај дека тука сум за тебе.Те сакам!

Ај бе милооооооооо, срце си ......
Како човек да не те сака со таа преубава насмефка и тие бебуш очиња !!! :kiss:
Ај, ај !!! :bilover:

The first time we kissed,I closed my eyes He closed his eyes and then...WE MISSED!

Баш ти лепо стоје сузе, али немој плакати...ахх не можам да гледам како плачеш, стварно глетката ме убива и ми го кине срцето. Посебно кога те гледам, а не можам да те допрам, да те гушнам, посебно кога плачеш зошто си одам, а јас не можам да останам...камо среќа да не морав да си одам никогаш, да останам покрај тебе, во твојата прегратка...мора да се стрпиме уште малку...те сакам, злато мое најубаво! :back:

Ихааааааа!Почна да изненадуваш...ајде тргна возот.Пак!:je:

Ти најбоље знаш да ми поквариш дан.....:violent1:

Аууу...денес беше жустро...те сакам, светот е на наша страна! :)

Те сакам разбери,и не ме нервирај!
Ко ми је ночас замена?

Aj se nadevam deka vecerva ke ti se nasmevne srekata, iako toa bi znacelo pekol za mene.

How blessed I am that I can walk beside you, lean upon you, and live with in the warmth of your love

Нема сега тебе да ти викам, ќе си викам на сама себе, ќе завршам со тоа и утре од почеток....се!
Дури и ти јас не сме повеќе важни, не сме ние, не сме тоа што бевме, се сменив...ти остана ист!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom