Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти си совршенство,неможам ни секунда да не мислам на тебе,најнежното суштество на планетава,со најубавата насмевка.Те обожавам,само ти можеш да ме направиш среќна со една насмевка и најтажна само со еден поглед.Можеби премногу ги покажувам моите чуства кон тебе,но те молам немој да ме повредиш или оставиш зошто понатаму не би можела без тебе.

Во моментов ми требаш само ти!Го сакам твојот глас ја сакам твојата насмевка го сакам твојот поглед го сакам секој дел од тебе!
МИ ФАЛИИИИШШШШШШШШШШШШШ!:nesum::nesum::nesum::nesum:

Duso , srce bel dziger od magare si pobeter :D :D

...poleka no sigurno,gledam nekoi raboti sto vredat i nekoi raboti sto nevredat...samo vremeto e vo prashanje...

serc otpisan si za sekad od kaj mene..........a taa so e so tebe neka si ja pribere malce ustata za da ne i ja priberam ja.......aj cavos!!!!!!!!

ех да можев да избегам од се`,и оние 30 минути да ги претворам во вечност,се би било совршено,би била најсреќната личност на овој свет...
да можев да се спротивставам пред светот,да го одбранам она што е мое,она што го сакам,оној што го сакам,причината за новото утре...
би се насмевнала,и ми умрела во тој миг од среќа!

Devilish Angel напиша:
На приказната и дојде крајот .. ја свртев и последната страница и ја затворив корицата.. ја забаталив книгата некаде по полиците и се надевам дека ќе изнасобере многу прашина, а кога ти ќе ја читаш јас ќе бидам некаде на средина со пишување на некоја нова книга која нема да заврши во прашините на полиците. :helou:
Весна :olee::olee:за постов!

Мило денес 2 месеци!:love2:Нека ни се множат!:pipi:

уффффффффффффффффффффффффффффффф леле колку ме нервираш ми се иде да ти ја бапнам една :angry3:.:nerv:.Што ти е филмот бе ало?:uvo: Примети дека те свиѓам и сега фраер ќе се праиш.И-Д-И-О-Т:tapp: ... абе добро морам ли јас увек да налетувам на волци во јагнешка кожа?морам ли? или е тоа или си се уште детенце кое не пораснало..АМАН више од нервирање..Аман!!!!!!!!!!!!!!!!!! :zid:

Свињо една ретардирана ми направи модрици вчера! Ич не знаеш да си играш, кога викам да се тепаме не мислам да ме убиеш ебате! Не сум јас боксерска вреќа! Ај ќе видиш ти следниот пат, со шипка ќе тепам јас!

Ми недостигаш, сакам да те бацнам, гушнам, шмукнам, изгњавам!!!

Abe pa neli svakas deka premnogu mi se dopagas? Zarem jas bi treperela vo tvoite pregratki ako ne cuvstvuvam nesto? Koga veke ednas ke svatis??????

Секој пат кога ја отварам темава сакам да напишам нешто...Ама не знам како да го кажам тоа што го мислам. :nesum:

Знаеш дека те сакам а мислам дека и ти ме сакаш, но што има сврха тоа кога не можеме да си го покажеме еден на друг!Зошто едноставно не попуштиш малце за да можеме да бидеме среќни заедно!Знам дека сега ова што го правиш е за да ми вратиш за тоа што еднаш ја зезнав работата но мислам дека доволно ми враќаш и дека ја научив лекцијата!

Тешко ми е:nesum:

Не можам да дочекам да те видам.
Време!Ајде проаѓај побрзо!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom