Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е вистина успеваш да ме расплачиш, да ме изнамачиш, да ме изнервираш и на крај, коа ќе признаеш се, мислиш дека туку-така тоа ќе помине низ мене и ќе го заборавам... Ама нема, да знаеш ќе ти вратам со иста мерка. Не поминува ништо лесно кај мене, па ни ова...:nerv:

Edinstveniot sho uspeva da me iznervira ,da mi rasipi se si ti !

Bez tebe zivotov ne bi bil celosen. Vo tebe gledam drugar,brat,ljubov. Ti si sekogas tuka koga mi trebas, a imam potreba od tebe non-stop. :)
Ti blagodaram sto me sakas!!!
Za Goran :wub:

Mi faliiiiiiis,sakam da te guskaaaaaaaam,letovo ne isto kako ona lani zasto e bez tebe!

ljubov moja zivotna, mnogu raboti si imame veteno i ostvareno. mn raboti imame podeleno i doziveano. tolku mn prepreki imame preskoknato i site sto ni smetale ni ja imaat jadeno prasinata. no sega, so se slucuva so nas.
zosto tolku nedorazbiranjai raspravii. porano me potpolnuvase me prosvetluvase, mi davese podrska i sovet. mi bese brat,majka, dete, ljubovnik, zivoten sopatnik... a sega te gledam samo kako prepreka za moeto ponatamosno razvivanje. sega ti si mi edinstvenot protivnik. ama zosto seto ova. dali jas zgresiv, dali ti zgresi???? ne i dvajcata gresime, oti dozvoluvame nekoj sitnici da ni ja gazat nasata besprekorna ljubov. ljubovta koja ne prerodi i dvajcata, koja ni pomogna da sozreeme, da gi svatime podobro nekoj raboti. te sakam kako se', oti ti si mi se. ne mozam da ziveam bez tebe. ne mozam da ziveeam bez mojot vozduh, ne mozam da ziveam vez mojot ubiec.

:wub: TE SAKAM :wub:

Ај Лав Јуууууууууууууу!:poss:

Енд ај ноу дет ју лов ми ту!:vozbud:

И морам да ти признаам дека конечно успеав да почнам да верувам дека ме сакаш, па ај со среќа нека ти е, пошо првпат на некој да верувам во нешто...:bravo:

Сега ти само пази оплескај ја работава бате, па ќе се видиме тогаш, кога ќе шеташ со пукната брокада:tapp:

Моето срце... Ти можеш да го земеш, само пробај. Ти можеш да го скршиш, јас самата ќе го направам тоа ако посакаш. Ти можеш да го фрлиш при сметот, ако ти е по желба. Ти можеш да го раниш и да го оставиш да крвари до смрт, ако сакаш. Ти можеш да го сокриеш во најдлабоките води, да не ми дозволиш веќе да го видам, да го чуваш само за да ме измачуваш. Направи го сево ова. Само те молам ако сакаш може ли да го љубиш? За моето срце зборуваме....

За мојот дечко(си знае кој си е)

:love2: Те сакам, ти си една од малкуте причини што ме држат тука!

Абе тешко е да бираш меѓу двајцааааааааааа!

Сеа шо треба да праам, еци, пеци, пец?????

Кај се најдоа двајцата во исто време, и двајцата ми се свиѓаат.
Едниот си го сакам повеќе, ама баш него не смеам да го сакаааааааммммммм!:(:(
Ај упм, ојдов ја негде да бистрам глава.

Знаеш некад добро да ме изнервираш, но после се поправаш!...После тоа што ми го кажа вчера мислам дека уште толку се заљубив:wub::wub::wub:

Секогаш бори се за она најповеќе што го сакаш, кога тогаш ќе ти се исплати борбеноста...

извини али неможам да дојдамммммммм имам друга работааааааааа

Зашто секогаш морам да се затрескам во погрешна личност!!!?
Каков човек сум јас бе..се мразам себеси понекогаш,замисли,ја што сум толкав нарцис:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom