Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
niz oci taga mi se preliva,nokva za tebe solza blesnuva,bez tebe vreme ne pominuva,srce so pamet vojni vojuva!miss ya

епа ке видиш вецер со ке те снајде,само ако те начекам.....лонгур еден,

„ ...И кога срцето ќе престане да чука, заборавот за тебе нема да се случи! И Гралот на долговечноста го одбивам....ако не можам да го испијам со тебе, бидејќи не ми е потребен вечен живот...ако не сум во твоите прегратки....„

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Одиш, одиш и толку... оп препрека... лево, десно на крај по средина.

Во врска со љубовта сакам да кажам дека е најубавото нешто на свет!

Сеа се ми е “Топ“ !!! И раскинав на девојката затоа што ми се “допаѓаше“ друга, арно ама “другата“ ми даде не корпа туку контињер така да сеа ми е се како сол сронето и знам дека нема да се помирам со тоа што сум Kick-нат али тоа е тоа! :(:(:(

odamna ne sum go videla..mnogu mi nedostiga..ali ne sum zaljubenа vo nego

Mi nedostigas...zasto mislis deka cel svet se vrti okolku tebe?Mislev deka samo mene vo slucajov gordosta mi e nedostatok(ok u nekoj slucaj i ne e) ama ne bilo taka...odi si cim si resil,nema da te molam NIKOGAS!I onaka neznaese da me sfatis za nisto,dosta me lazese,smaceno mi e samo ke ti kazam "Ti znaes kolku vredam,no nisto ne ti znacev jas..."

Дека иако не сакаш да ти се обраќам, ќе ти кажам дека не вреди повеќе да ми продаваш муда за бубрези. Не раснев во саксија, на пенџере од некоја селска куќа во некоја пустелија. Дете од скопскиот асфалт сум.
THE END

Срц, денес 6 месеци...а ти си таму... се журкаш... се пијанчиш... а ја овде скапувам од досада... Грррррр
Леле кога ќе се вратиш.... мммм....

vo vrska so ljubovta...momentalno sum vljubena, ama nesto moram da kazam...se uste go sakam XXXXX i toa mnoooooooogu poveke!!! mislam deka nikogas i nema da prestanam!!! Ako samo ne bev tolku "zelena" i razmislev malce, sega ke bevme zaedno!!!! Zastoooooooooooooooo?!!????!?!?!?!??!?!:cry::pijan:

sakam da kazam deka mi e krivo sto popi korpa na 28.06.2005....togas ne te sakav...no sea...sea omilena pesna mi e -Eh da mozam da go vratam vremeto...:/

...те запознав случајно, се заљубив нечујно, а сега копнеам по твојот лик што живот ми значи. Многу ноќи преседав слушајќи ги приказните на Охридските бранови, барајќи те тебе во нивната јасност, и не верувајќи во нивните приказни. Сега верувам...навистина постоиш љубен...

Tesko mi e da te gledam sekoj den znaejki deka nemozam da te imam pokraj mene...a jas tolku mnogu te posakuvamkako porano koga bevme zaedno...sakam ednostavno bliska da sum so tebe i ednas vo zivotot da me gusnes silno,najsilno no toa e samo moja fantazija koja tesko ke se ispolni vo realnosta...barav nekoj kako tebe i najdjdov i bevme zaedno no naseto zavrsi brzo i sega sme samo edni odaleceni dusi...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom