Беше единствениот што ме направи да се чувствувам среќно.Ми докажа многу работи ама ме направи да поверувам во она" сите машки се исти ". Сепак не очекувам повеќе нишо од ова ...така требало да биди и така ќе си остани неможам да менам ништо. Зошто не дознав порано???? Зошто баш сега кога секоја мисла ме потсеќа на тебе? Зошто ме научи да те сакам , а сега неможам сама да се научам да те заборавам?
Бидна..Another one bites the dust.
јебига, ќе запалам цигара, ќе се напијам чашка две, насмевка за спомените...ќе помине. Та нели...ништо не е бесконечно. Не си ни ти...
Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way
So, I'll be on my way
So, I'll be on my way...
Погоди кој вечерва те посакува силно. Чија душа те довикува милно. Чии усни те бараат во сон и чие срце силно чука. Не сакам ништо друго освен да си тука.:love3::back:
cause I saw the end before we begun ...
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
me nerviras koga se ponasas taka...i recenicata vcera sto ja kaza...recenicata....hah mnogu doprinese za da go smenam mislenjeto...me razocara mnogu...premnogu.
Јас не сум кученце да ме носиш кај шо треба и не треба. Си знам кога сум пожелна, кога е место и време да дојдам, а кога не е.
Нема потреба лутење ни од моја, а ни од твоја страна, знам дека сакаше вака да испадни.
Не се лутам душиче, напротив. Диши.:back:
Бебенце мое најубаво.. денес си поминав најубаво на цел свет........... незнам зошто но секој ден е се поубав и поубав со тебе... (е сеа нормално малце карање мора да има, без тоа не иде врската хехеехе) како и да ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛИОВ СВЕТ :smir::back:
И покрај сите мали недоразбирања не заборавај дека јас секогаш ке те сакам и дека секогаш ке бидам тука за тебе и во добро и лошо(се надевам дека секогаш ке биде во добро)ти посакувам добра ноќ и ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА ЦЕЛИОТ СВЕТ:back:
Прво да му се заблагодарам на Acid и неговата поранешна девојка и членка на форумов Скул за тоа што ме запознаа со неа.
Второ да им се заблагодарам на Serpico и Дивајн за сите саати дружејќи ме преку радиото и пуштајќи ги преубавите песни на кои што пиев и пиев алкохол за неа.
Трето да и се заблагодарам на Crazy in Love, што ме тешеше и ми кажа една паметна реченица.
Но сепак сакам да ти се заблагодарам на тебе што ме сакаш 17 месеци
Те сакам :back:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.