Уште малку сонце... уште некои 18 саати. Едвај чекам да бидам со тебе. Сега спиј ми убаво мачорче мое. Овие 18 саати ќе ми минат како 18 денови...:wub:
Љубов моја,знаеш ли како ми помина денот?
Неколку стихови за нас,грст солзи и некое лошо претчувство.
Но тогаш се појави ТИ и ги растера црните облаци кои беа надвиснале над мојата глава!
Ме правиш бескрајно среќна!!!!!!!!
ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ,ЉУБОВ МОЈА!!!!!!!!
Te сакам!!! Имај го тоа на ум! Знам, понекогаш сум директен и глупав што постапувам вака... но нешто како да не ми се уклапа, и збунет сум, и правам бељи и може ти го срушувам сонот... те молам прости, и те молам разбери ме!
Може сето ова што го правам од моја страна произлегува од некаков страв, страв да не... да не... да не те загубам (неможам ни да го изговорам тоа), стварно незнам зашто... но, знај те сакам со цело мое срце, и знаеш оти се би сторил за нас! така?
Ај ќе збориме за едно 15 минути, и знам оти ќе се среди сето ова... т.е. мора да се среди...
Може грешам, прости! :nesum:
Уште саат и нешто а?
Ајде едвај чекам бе пааааааа...
Денеска цел ден им зборував на другаркиве за тебе, не можеа веќе да ме слушаат... али јбг, таа е, само ти си ми на ум...
Те љубам бе мачор...
You're the one I need,
The way back home is always long,
but if you're close to me I'm holding on...
Не приметив кога помина и овој месец.
После прекраснава измината година и за 3 часа- плус еден месец сфатив дека времето кое сме го поминале заедно не е ништо во споредба со прекрасните чувства кои ти ми ги донесе...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.