Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

• Креатор на темата Креатор на темата smizlicka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мило,,,ју ар анбилив'б'л и затоа најмногу те сакам:back:

Колку убава вечер а толку рано заврши :vozbud:

Сакам да не те сакам... не вреди.... :(:(:(:(:(:(:(:(:( уууууф а тооооооооооооооооооооооооооооооооооооолку многу те сакам...Не ни верувам дека можам повторно на некој да засакам во животот....

Ми недостигаш......Сакам да те прегрнам, и тивко да ти шепнам ТЕ САКАМ!!!....

Не дојде...а те чекав :( :( :( фала.

Do sa ne sum svatila kolku e neubo da spies bez nekoj do tebe ..:) Fala sho mi go razubavuvash deno od sabajle ..

Глуп сум бе ............ како тапан сум глуп! Шо чоек ќе бев ееејјјј!!!!!! Жив се јадам!!!!!!!!!

Природа: Нашето чувство кога сме ЗАЕДНО...
Верба: Нашата блискост кога сме ЗАЕДНО...
Надеж: Нашето заедно кога сме ЗАЕДНО...
Љубов и Чувство: Нашиот допир, нашата вечност кога сме ЗАЕДНО...

Мило мое и покрај тоа што вчера бевме заедно долго време...многу многу брзо ми помина...се прашувам зашто?! се разбира зашто...ЗАТОА ШТО СО ТЕБЕ ГО ПОМИНУВАМ НАЈУБАВОТО ВРЕМЕ од мојот живот...ЗАТОА ШТО ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТ...ЗАТОА ШТО НЕМОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ ни ЕДНА СЕКУНДА од МИНУТАТА...ни ЕДНА МИНУТА од ЧАСОТ...ни ЕДЕН ЧАС од ДЕНОТ...ни ЕДЕН ДЕН од МЕСЕЦОТ...ни ЕДЕН МЕСЕЦ од ГОДИНАТА...ВООПШТО НЕМОЖАМ ДА СИ ГО ЗАМИСЛАМ ЖИВОТОТ БЕЗ ТЕБЕ срце мое...

***********БЕТИ ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ ОД СЕ***************

Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

... ми недостигаш...

Картите ти се отворени,ти си таа што го контролираш твојот живот,јас сум тука позади тебе и кога највеќе боли,тогаш љубовта е најсилна.Мислиш на мене знам и јас мислам на тебе,но сепак љубовта не е тука само да не усреќи,туку за да ни покаже дека можеме да бидеме цврсти и во страдањето и во поднесувањето.

Некои работи стварно болат.Немој уште еднаш да си кажал такво нешто те молам.Сепак,те сакам :back:

Oи ти! Те љубам убам бам ам...ам, ам, ам и те изедов цел како колаче.:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom