B
Bonux
Гостин
Кол. 2:8 -Не дозволувајте никој да ве заведува со бесмислено филозофирање и со празни лаги, кои произлегуваат од чисто човечки обичаи, од овоземните принципи, а не од Христос.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе интересна мисла ми ''блесна'' читајќи ги коментарите од атеистите или ''неверниците'' како што сакам ја да ги наречам, од темата за ''Чудото во Св.Димитрија''..таму сум баниран па морав друга тема да отворам за да прашам...
Атеистите не веруваат во Господ,во чуда уште помалку,ги негираат сите ''божји знаци''...ги исмеваат верниците ..и имам некое чувство дека тие не веруваат во ништо освен во самите себеси..А добро,нели мислите дека има и некој над вас?
Одговорот дека верувате во науката ми е некако излишно, мада има смисла..но моето прашање е кој ја создал науката како таква...,физиката,хемијата и сл.. ?![]()
Хасла хасла?Ти како играч би требало да знаеш дека шиткачите веруваат во господ..Ја сум шиткач,би му продал религија на атеист... БУЈАКАШАА!!Пример ја ти веруем у пари.
![]()
Иначе интересна мисла ми ''блесна'' читајќи ги коментарите од атеистите или ''неверниците'' како што сакам ја да ги наречам, од темата за ''Чудото во Св.Димитрија''..таму сум баниран па морав друга тема да отворам за да прашам...
Атеистите не веруваат во Господ,во чуда уште помалку,ги негираат сите ''божји знаци''...ги исмеваат верниците ..и имам некое чувство дека тие не веруваат во ништо освен во самите себеси..А добро,нели мислите дека има и некој над вас?
Одговорот дека верувате во науката ми е некако излишно, мада има смисла..но моето прашање е кој ја создал науката како таква...,физиката,хемијата и сл.. ?![]()
Бог ги создаде.![]()
Хасла хасла?Ти како играч би требало да знаеш дека шиткачите веруваат во господ..Ја сум шиткач,би му продал религија на атеист... БУЈАКАШАА!!
Што е до темава,мислам дека мали чуда се случуваат секојдневно..Ама толку атеисти црни души и ѓаоли се накотиле по светов,што едноставно човек паѓа у депресија... Светов е духовно мртов,материјален свет,изопачен свет,никаков свет..Да му јебеш матер свет ... -.-
Од вакви „верници“ како тебе светов пропаѓа, срам си и за верниците.Дечко ај гони се,не кур ми реплицирај со такви малоумни глупости..Преку куров ми е мене дали сум ти ја у очите твои неписмен и ограничен..Ако се пронаоѓаш у тие темнини,не сум ти јас крив..Морон еден -.-
Јас во основа сум прагматичен агностик. Не ме засега религија. Побитни ми се работите од кој имам корист и може да ми го направат животот поубав Интернет, Наука, Лекари Пари итн. Од светкање на Икони во некоја мала црква во збутана Балканска земја немам никаква корист. Сум ја прочитал Библијата и не верувам дека постои Јехова и дека Исус е негов син. Може да постои Бог дури и се надевам дека има иако шансите се многу мали. Но, Бог нема врска со Христијанството или некоја организирана релгија. Еднинствено можам Бог да прифатам кој нема врска со религијата. Не верувам во ритуали никакви, палење свеќа крстење и такви срања. Тоа нема врска со бог. Бог има шанси да постои но само како Арелигиозен Деистички концепт иако не е многу веројатно. Не негирам дека може да постои некој бог но нема доволно докази ни дека има.Иначе интересна мисла ми ''блесна'' читајќи ги коментарите од атеистите или ''неверниците'' како што сакам ја да ги наречам, од темата за ''Чудото во Св.Димитрија''..таму сум баниран па морав друга тема да отворам за да прашам...
А госпот бок кој го создал ?Иначе интересна мисла ми ''блесна'' читајќи ги коментарите од атеистите или ''неверниците'' како што сакам ја да ги наречам, од темата за ''Чудото во Св.Димитрија''..таму сум баниран па морав друга тема да отворам за да прашам...
Овој јазик го научи од Црквата или од родителите?Дечко ај гони се,не кур ми реплицирај со такви малоумни глупости..Преку куров ми е мене дали сум ти ја у очите твои неписмен и ограничен..Ако се пронаоѓаш у тие темнини,не сум ти јас крив..Морон еден -.-
Дечко ај гони се,не кур ми реплицирај со такви малоумни глупости..Преку куров ми е мене дали сум ти ја у очите твои неписмен и ограничен..Ако се пронаоѓаш у тие темнини,не сум ти јас крив..Морон еден -.-
,,,,,,,,,nema shto da oslepite ,ionaka si /ste slepi,,,,,,,,,,Не шири по толку светлина, жити леб. Ќе ослепиме...
Во свето тројство во што друго можеИначе интересна мисла ми ''блесна'' читајќи ги коментарите од атеистите или ''неверниците'' како што сакам ја да ги наречам, од темата за ''Чудото во Св.Димитрија''..таму сум баниран па морав друга тема да отворам за да прашам...