Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Ako pomine NEKOJA "tetka" u tetkata ako pomine tetin pak vo tetkata gledam

pa jas najmnogu gledam vo ulicata...nekako neprijatno mi e da zjapam vo minuvacite :) :toe:

гледам некогаш во излози, некогаш во улицата, не му е на некого згодно, или пријатно да го гледаш. :)

Od koga me fukna eden avtomobil, poslednava godina gi gledam site raboti, a osobeno avtomobilite da ne mi se sluci pak

si gledam po patot :baeh:

погледот ми е во земја..а скриено гледам и пред мене такво движење имам =))) скришно

Najcesto lugeto(devojkite) sto pominuvaat.

Преежно во улицата.Посебно ако сум сама,не ни приметувам нешто друго,не перцепирам,само сакам побрзо да стигнам кај што сум тргнала

Претежно во улицата т.е. гледај си го патчето и свиркај си. Летај си со паметот и нема да забележиш кога ке стигнеш до саканото место...

Претежно гледам дифузно, т.е. не се фокусирам на одредена работа. Најмногу во улицата и во луѓето :helou:

Најчесто си бројам коцки по тротоар или си одам по линија некоја или нешто такво за да не ми е досадно и од време на време ќе се свртам накај некој покрај мене што оди или се разминува со мене ќе ми се свртат 600 мисли низ глава и пак во улица ко ментален :)

Najcesto gledam samo napred ali koga ke pomine nekoe super devojce nemozes a da propustis da ja "izmerkas".Sekoako ne gledam samo po toa tuku gledam i vo nekoja dobra kola sto ke ja vidam.Ima i vo nekoi slucaevi koga ke se zagledam i vo nekoja kuka sto navistina vredi za gledanje.Ponekogas koga ke mi se posreki ke vidam i po nekoja vazna licnost pa se slucuva celosno da se zagldam vo nego/nea od pusta sreka deka sum videl slavna licnost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom