Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
sepak site gledaat po minuvacite i ubavite devojki:salut:

Го пуштам радарот и барам интересни фаци!

Pa soznam po so gledam... Ponekogas po izlozite,ponekogas po minuvacite,nekogas vo mobilniot...i taka natamu..

Најчесто во улицата...и во некоЈА случаЈНА „минувателка“ :)

Зависи..ако сум сама многу ги заприметувам луѓето.Секоја фаца си кажува по нешто.А ако има некој со мене не гледам ништо.

Обично се загледувам во улицата и си размислувам...обично тогаш си размислувам за работите кои ми се случиле или за нешто кое што ме преокупира во моментот и не обврнувам внимание на работите и луѓето околу мене,па затоа многу често ми се случува да поминам покрај некоја другарка,познаник или било што и дури да не го приметам.А ми се случило да гледам во тој правец и доколку не ми мафнат или ме викнат по име да не изреагирам.И многу сум сериозна тогаш..ама ептен..човек од страна да ме гледа..смешки

зависи како сум расположена...некогаш во кондурите(кога сум тажна)
по излози минувачи онака нормално...

Во се’ гледам ама најчесто во минувачите дан видам некој познат или во излози дан ми се бендисат нешо :devojce:

Pojma neam kaj gleam. Najverojatno vo minuvacite.

Зависи од расположението, најчесто гледам онаму кајшто ме интересира да гледам за било што да се работи, ако ме интересира небото гледам во него, ако ме интересираат девојки се знае кај гледам :), ако ме интересира некој било каков објект го перцепирам него значи најчесто во она во што ми е интересно да го насочам погледот во моментот. Ако сум тажен најчесто надоле по улица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom