Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
bibika напиша:
Гледам пред себе, улица, полна, празна, размислувам додека се движам и не приметувам ништо околу. Се случува и да не приметам, дека на таа улица има нешто значајно, објект, локал, настан. Често ми викаат дека се правам важна, а не знаат дека мислите ми се далеку од таа улица.
:toe: шо да се повтарам!!!потполно исто!!

ulicata, minuvacite...

во згодните риби :wink:

Во излози

Во деколтињата на жените

Ако е празна улицата си гледам по неа. А ако не е, си се загледувам по минувачите. А ако се наоѓам на некоја улица полна со излози, очи не симнувам од нив. Особено ако се работи за облека :)

јас најчесто гледам каде газам затоа што може да згазнам на некоја гадна пљуканица а мене многу ми е гадно да гледам такви работи а камоли да згазнам на некоја :pos:

kokko напиша:
Во деколтињата на жените

Од таквите сељачишта како тебе,срам ми е да носам маичка со деколте!

Глеам у земја пари да не најдам случајно...ама нема матер порано поише имаше

RealGirL напиша:
Од таквите сељачишта како тебе,срам ми е да носам маичка со деколте!
Зошто го сваќаш ова како навреда.Свати го како комплимент.Кога некоја жена има што да покаже тогаш нема зошто да се срами,туку треба да биде горда на тоа.Па зарем ти носиш деколте за да им се допадне на другите жени?Тогаш се извинувам.Секој има право на своја сексуална определба.

Vo minuvacite, gledam da ne odminam nekoj poznat.

Pa neznam verojatno vo nisto,mozebi vo minuvacite ako nekoj osobeno mi privlece vnimanie(obleka,ubavina....)ama najcesto si se preispituvam dali se zemav,da ne slucajno ostaviv nesto ukluceno doma,rasporedot za denes,mislam na celta kon koja se dvizam i sl,taka da ne gledam mn mn poveke sum okupirana so sebe i moite gluposti,ama sepak zabelezuvam poznati faci(mislam na drugari/ki)

Vo ulicata usvari ni vo nea...poglednuvam samo kola da ne me akne inaku mozokot sosema na dr mi e orientiran! Recisi nikogas ne primetuvam luge, veke ne mi se ni lutat:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom