Во што најчесто гледате додека...

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување

Во што најчесто гледате додека одите по улица?

• во кондурите

Гласови: 6 1,4%
  • улицата

Гласови: 101 23,1%
  • туѓите погледи

Гласови: 36 8,2%
  • минувачите

Гласови: 177 40,4%
  • во небо

Гласови: 11 2,5%
  • по излози

Гласови: 50 11,4%
  • друго...(што?)

Гласови: 57 13,0%

• Вкупно гласачи
    438
Flik напиша:
обично гледам право али ако има некоја интересна женска особа погледот го насочувам во нејзините очи итн итн

Me 2....

По минувачите.Кога ми е ептен досадно,ги меркам од глава до пети,барем додека не се разминеме.

Во ништо, го пратам патот и размислувам околу нешто...

Najfino e koga gledas vo minuvackite, pogotovo letno vreme koga ima nesto interesno

vo zenski osobi ..............manijacki a :)

Pff najcesto gledam pred sebe posto sum mnogu trapava i mozno e da go bacam asfaltot :) Ama interesno e i koga odis sam da gi posmatras drugite okolu tebe.

gledam vo tugite pogledi poradi toa sto vo pogledot na covkot ke vidis kakva mu e dusata

zavisi od vremeto i mestoto kade odam koga imam dovolno vreme si gledam na sekade po malku

По излози најчесто!Немам обичај да зјапам во минувачите али кога гледам ги глеам девојките,облека коса,накит...штикла....!

Најчесто по љуѓето обично женски особи надевајки се дека ке препознаам некој :))

Па гледам на улицата и по излозите а некогаш и по минувачите..

samo pravo:motor:

Минувачите.... :) секој си има различна приказна... тоа ги прави поинтересни од све останато во табелата...

Во улицата и во минувачите да не бапнам некого зашо знам дека или јас или тој ќе продолжиме со сериозни последици ако се судриме!:sport1: :kickbox:

јас скоро никогаш не гледам во минувачите,секогаш ако има некој познат тој ми довикнива!
Најчесто во 70% од случаите гледам во излозите,по 10% одат на минувачите и улицата,а по 5% во небото и моите кондури!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom