Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
тоа што избрзувам и што им верувам на повеќе од луѓето...ама како да се променам:toe:

Не ми се допаѓа тоа што сум многу добар и што многу попуштам :)

Дефинитивно тоа што почнувам да станувам голема цепидлака и импулсивноста на која сеуште работам.

Ептен сум нерешителна.Го мразам тоа,да бев шизофреничар побрзо и полесно ќе донесував најпрости одлуки.....Толкум многу ја тупам,премерувам,калкулирам и на крај не знам што сакам.:nesum:
Тоа би го сменила....кога би можела.:pipi:

Би сакала да ја променам срамежливоста и повлеченоста доста работи сум пропуштила заради овие две карактеристики жално но тоа е!

хммм...

Па ништо.
Си се сакам ваков:
- тврдоглав
- глуп и
- емотивен.

Па и можда и не сакам да сменим нешто затоа што ги имам овја три главни карактеристики.

... тоа што премногу, ама премногу размислувам и секоја ситница морам да ја мислам по милион пати. И ќе ми каже некој нешто, јас тоа уште 10 дена ќе го мислам и ќе се нервирам и ќе ме повреди. Без разлика дали било тоа кажано на шала или сериозно.

Би сакал да ја променам онаа моја тврдоглавост која што во многу ситуации знае повеќе да ми одмогне него ли да ми помогне..
Потоа можеби тоа што сум поголем инат него ли што треба во одредени моменти и тоа што скоро секогаш попуштам и избегнувам караници.Некогаш знае позитивна карактеристика да ми биде тоа,а понекогаш ужасно лоша.
Како и да е,радо би ги сменил.:)

тоа што не знам да ги искажам чуствата,делувам ладна,а воопшто не сум таква,што сум инает голем и избрзувам со многу мои реакции

карактеро тешко се менува навики се тие што треба да ги смените...али мислам тоа се прави со тек на време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom