Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Некогаш сум посесивен и несигурен...и ми смета кога немам никаква контрола над некои работи.
Тоа сакам да го променам.Сакам да можам да ги оставам работите да си течат според својот природен тек,без да се мешам.Мислам дека имам успех во таа промена.
Друго ништо.После долготрајна анализа на мојот карактер,заклучив дека е прекрасен и дека си го сакам највеке.:pipi:

Го мразам мојот страв од неуспеси.Исто како и понекогаш лесното потпаѓање под туѓи влијанија!

Никогаш не се борам за нешто до крај и предвреме се откажувам од некоја работа...
Бев злопамтило ама барем тоа го сменив...

Nemam doverba vo mene - toa bi sakal da go izmenam , isto taka mn sum radoznal i zaradi toa nekoi me odbegnuvaat.. Go mrazam toa

Ne sum dudlac i cudna rabota za ovie kraevi mi se dopaga sto ne sum dudlac

jas sum mnogu golem inajdzija i toa sakam da go zmenak na prvo mesto,a kako vtoro mnogu se stramam koga ke treba da se obratam kaj nekoe devojce:smir: :back:

1. Мојата неорганизираност, мислам на неправилно распоредување на времето, затоа секад останувам без доволно време...:nenene:
2. Мрзливоста...Уф, колку само ми смета ова...:jaj:
3. Мојата преголема искреност

Многу големо злопамтило сум,а тоа само ме полни со негативна енергија.

Лесно се нервирам, инат сум и тоа.

Се нервирам за ситници и за непотребни работи и тоа прво би го сменил. Злопамтило сум ама не сум многу опасен, ми поминува и после како ништо да не било. И малку повеќе се лутам, не праам муаљбет ама и тоа ми поминува брзо.

Се нервирам за ситници и за непотребни работи и тоа прво би го сменил.

И јас другарче мое .... И би променил во себе тоа што на сите сакам да им погодам и на крајот никој не ме гледа

Пред се, мрзливоста. Ептен сум мрза, ама јбг, у крв ми е :) После тврдоглавоста, искреноста, паниката која ме фаќа у последен момент...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom