Во мојот карактер не ми се допаѓа и би сакал да променам...

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Прво што ми паѓа на памет е брзото и импулсивно реаѓирање, без да се размисли какви последици може да остави или подобро речено јазикот пред умот, што е многу лоша особина.
Повеќе гледам за другите отколку за себе (не ни сакам да ми вратат со слично, но барем да беа благодарни).
И на крај слепото верување во туѓи зборови.

Pa bi sakala da bidam malku poresitelna za nekoi odluki,da ne izbrzuvam,da mozam da prostuvam pocesto (ne sum zlopamtilo) ali koga ke me povredat da ne gledam da vratam na bilo koj nacin

Не ми се допаѓа тоа што им "плескам" на луѓето во фаца се што мислам во моментот без претходно да размислам дали некој ќе се навреди или не, многу често се трудам да си ја променам оваа особина ама потоа пак чувствувам грижа на совест дека ѓи лажам :toe: па затоа најблиските страдаат!!!!

Многу толерирам,понекогаш знам и да избувнам.Тое не ми се допаѓа и се трудам да го сменам.А и срамежлив сум прилично...

во мојот карактер ништо не ми се допаѓа ..и неможам ништо да променам :toe:

Емотивноста,се мразам у такви моменти

Нетрпеливоста, тврдоглавоста [преголема, колку планина е, не знам кај ми ја собрало], и пребрзото реагирање. За најмала ствар знам да кренам востание. That sucks. :kesa:

Во мојот карактер би променила срамежливоста, сакам да бидам поопуштена и секако би променила емотивноста ако може некако да ја искоренам :kesa:

Инатот дефинитивно сакам да го сменам,тоа што се си зимам при срце и мојата пренагласена емотивност.А да и многу лесно простувам...

Кога не ми се допаѓа некоја личност,одма ми се познава,не правам муабет намуртена сум,тоа сакам да го сменам сакам да сум фина со сите,а неможам:nesum:

Сакам да променам...аха да, сакам да си ја вратам ароганцијата од пред некое време. Подобро се живееше со неа, сеа сум станал по малку мек.
И уште нешто...треба подобро да учам од грешките. Сега за сега-тоа.

Искреноста, понекогаш и слепото верување на пријателите околу мене,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom