Во која теорија на заговор верувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сс тебе ЛИЧНО пробуемо да објаснимо,дискутирамо,муабетчимо...
Али тфои глупи фидбекови на нас длабоко у себе не тера да си кажемо "што сум кревал рука"?
Пробуемо да те игнорирамо,да не те навредимо.Али веруј ми навреда е за човека да не те отера у три лепе и плус да те навреди.
Иди испитај се,најсериозно.
Зшто немоеш да резонираш како најнормална људска појава?

Куде погреши побогу природа сс тебе Зурло???
Бабуши ја за ден два цепам на море па убаво да си пројдеме нели таман ќе одморите малку од мене а и ја од вас ;)
Screenshot_2025-07-29-23-30-12-97_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Бабуши ја за ден два цепам на море па убаво да си пројдеме нели таман ќе одморите малку од мене а и ја од вас ;)
Прегледај го приврзокот 451934
Пробај пак со стрелките на море коа ќе одиш и прати некоја слика овде да видиме телекинезата што кажува :D

Пробај пак со стрелките на море коа ќе одиш и прати некоја слика овде да видиме телекинезата што кажува :D
Или не.
Нека проба да земе васервагу да гу држи у руке од Петровац, до там док не слети на море. Ако не е јоште иста положба на васервагу,значи рамна е, цела да е, секој да ја знае.

Најглупа теорија на заговор. Никој никаков ќар нема да лаже за обликот на земјата.
Теорија пуштена за да се дефокусира народ од многу побитни теми.

Треба gofundme за Зурла да отиде на Антарктик

Ама да поседи едно 20-30 години.

Дај бе не му реплицирајте ја уништивте темата. Никаква дискусија нема, само слкки и видеа постира.

Теорија пуштена за да се дефокусира народ од многу побитни теми.
Потполно се согласувам, тоа теории на заговор го има измилено сорос, тоа се уствари теории на вистината...па мене ме интересира "Кој им ја мати водата на коњите"?
Кои се тие 2 - ца на мраморот?

Двајца седат на мраморот со шишето во рацете и им ја матат водата на коњите ......

Имаш видео докази со ласери и огледала колку сакаш. Имаш ласери кои добацуваат од еден крај на брег на езеро до друг крај со растојание до 40- 50 километри каде се докажува рамна вода и непостоење на физичко закривување на водата и земјата.
Жалам, директорското место во фудбалскиот клуб Вардар е веќе зафатено и засега добро утврдено.

ако у 2025 не веруваш барем у неколку, треба да си тешка будалетина што лапа све што и сервираат. Еве Јузе, верува дека Епстин се уби и дека нема листа. Иако 4 години се дроби тоа дека ќе ги дадат документите само што ќе дојдат на власт.

Земјотресов у Русија на Камчатка не изгледа баш природен. Камчатка се наоѓа у зона каде што земотресите се реткост. И под реткост мислам на зона со помалце земјотреси од Балканов, а овде еднаш на 10 год мава страшен земјотрес.
gfdfgdgdf.png

Земјотресов у Русија на Камчатка не изгледа баш природен. Камчатка се наоѓа у зона каде што земотресите се реткост. И под реткост мислам на зона со помалце земјотреси од Балканов, а овде еднаш на 10 год мава страшен земјотрес.
Прегледај го приврзокот 452041
Баш напротиф,скроз природна појава би била тамо, иако како што викаш ти, ретко се дешава.Али кд лупне,лупа јако.
На Камчатку има над 150 вулкани,од кои около 30 активни,тамо има и много гејзери.
Тамо е едн и од најдлабоки тренчови у сфет,Курилски, над 10 километра длабок.
Камчатка ако не е стфорена за земотреси, незнам кој е.Види гу какфа е згужвана и стфорена од тектонски движења и какф верижан планински венац се стфорија, пун сс вулкани.
Ти што мислиш?
Хаарп?
Дефокус за што?
За пожарите у Македонија?
За хартбасот у Русија?
:icon_lol:

Прегледај го приврзокот 452041
Камчатка е еден од најактивните сеизмолошки региони. Лежи на огнениот прстен.
Земјотреси од 7+ степени се случуваат секоја година.

Друже, во многу теми пишуваш работи што не постојат, немаат врска.
Мислам дека треба да си го преиспиташ знаењето, или барем да провериш пред да пишиш нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom