Во кое диско излегувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување

kaj izleguvate

• Вкупно гласачи
    17
  • Гласањето е завршено на .
И ја не поднесувам цигари ама мора да се оди негде:toe:

Левел највише,Колосеум-поретко

ja idam u level i vulkan i sea eden den so onoj billa bong mi vika aj viknmi me ke odime u level .i sea ja odam i go vikm i odime pred level i mu vikam aj ke vlezeme i on mi vika abe kako ne sea ja ke vleguvam.mi se spie ke si odam doma :toe:gabe otidovme kako glupaci nekoi.:pos2::pos2::pos2:

У Level највише идам. У другиве дискотеки поретко.

retko idam po diskoteki u zadno vreme recisi nigde

Најдобар ноќен клуб во Македонија

Во Македонија ги има многу.Мене лично многу ми се допаѓа Селект во Струмица, ама ова лето во Табу во Охрид ке биде шемата.

секаде, зависи од друштвото и расположението, цолосеум, маракана, сега и cube, секаде

Од тоа ЛЕВЕЛ по грда дискотека неам видено.Све српско уфф бљак.Не излагам по дискотеки зашо тоа е најгрдата работа у свет.Глеам да се прошетам на воздух и да се издувам...

colosseum.Najbolje diskoteka e u gradov.Bez konkurencija. Za invertar pocnaa da m racunaat tamu vise :)

ivaa напиша:
Од тоа ЛЕВЕЛ по грда дискотека неам видено.Све српско уфф бљак.Не излагам по дискотеки зашо тоа е најгрдата работа у свет.Глеам да се прошетам на воздух и да се издувам...

za level se slozuvam so tebe lol a deka disko e grda rabota toa e samo tvoe grdo mislenje...

Goch напиша:
za level se slozuvam so tebe lol a deka disko e grda rabota toa e samo tvoe grdo mislenje...

ај да не навлегуваме пошо ке треба се шо мислам да си кажам,а несакам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom