Во Иран обесени петмина шверцери на дрога

Смрт со тортура или слично?

Порано така било , сега постои тоа само во некои племиња ...

Нереално е такво нешто во денешно време.А и ништо повеќе нема да се разликуваме од тие ѕверови.

Не треба со такви дела да се влее страв за неповторување на некои дела , од страв доаѓа омраза - гнев ..итн .. fear is the path to the dark side :)

Кој fail жити мене... викаш, долу Ахмадинеџад а имаш негов аватар... зашо да си забеган..? :tapp:
Moжи сум забеган,на знам да препознавам сарказам.Ах дете дете...:tapp:

Порано така било , сега постои тоа само во некои племиња ...

Нереално е такво нешто во денешно време.А и ништо повеќе нема да се разликуваме од тие ѕверови.

Не треба со такви дела да се влее страв за неповторување на некои дела , од страв доаѓа омраза - гнев ..итн .. fear is the path to the dark side :)
Страв за неубивање на стотици и илјадници луѓе.Треба такво нешто.

Потполно подржувам смртна казна, се разбира ако има докази за вина, за : убиство, инцест , силување , шверц на дрога/оружје/бело робје, тероризам. Тука муслиманите (и Тексас) подобро си го решиле проблемот од нас.

Што би било соодветно за Бревик кој уби 77 луѓе во Норвешка?Или што би било соодветно доколку некој постави бомба во облакодер и загинат над 5000 луѓе во истиот?Дали лудачка кошула или затвор би биле решението?

Brejvik dobi celija so pet zvezdi, samo sto nesmee da izlaga od hotelot. Si se obezbedi za cel zivot covekot, drug go rani, go pere, mu placa internet, tv, struja i slicni trosoci. Da ti e merak da odis vo norveska vo zatvor.

Za preljuba ne se soglasuvam sto ubivaat irancanive za se drugo samo napred. Od kade im pravo na dilerite da unistuvaat tugji zivot za da si obezbedat licna paricna korist!?

прекрасно...правна држава.......а овде крадците ти ја ставаат јамката

Кај нас треба смртна казна само за едно дело: "предавство на сопствената држава".....и да видите како сите ќе бидат фини и културни,и работливи....а не ко до сеа ЕУ вака ни рече,овој нака ни рече...и тапкаме у место.

zarem zivotot na eden diler koj unistil 50 -tina tugi zivoti samo za pari e poceke vreden za nekogo d zivotite na tie 50-desetina ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom