Во чест на Денот на независноста концерт на Леб и сол во Грција!

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Веб-сајт
www.macedonianspark.com
Кога помислив дека скоро се' сум видел во животов, ми се сруши досадниов свет, па така и оваа од навидум нормална вест води до тотален апсурд.

По повод Денот на Независноста на Македонија, концерт на Леб и Сол во Грција.

f21ffe0df1768912a1d7aad1f4923e25682991412875.jpg

Легендарните Леб и сол за Денот на независноста на Република Македонија - 8-ми септември, ве канат на својот голем рок-спектакл, кој ќе се случи во соседна Грција!
Ексклузивниот концерт ќе се одржи во луксузниот хотел Александрос Палас на Халкидики (Уранополис), а четиридневните аранжмани (полупансиони, превоз и виза) за 190 евра нуди туристичката агенција Арбо травел.
Настапот на Халкидики на Леб и сол е всушност прва промоција на актуелното цеде И така натака во соседна Грција.

http://inpress.mk/?ItemID=8592DD073A69E04B9FEC9FCDA85B383D

Реакцијата ми беше баш ВТФ!?!

:kesa::pos2:

баш уат да фак??????? шо кур бараат таму ... да им пунат хотелите на грчиштана...нзнз:toe:

Оф бе слепци едни низаедни..затоа не сум ги поштуал никад.

Ц.Ц.Ц Од толку држави баш во грција најдоа Имајќи ваму во МАКЕДОНИЈА таму прават клошари..

Незнам дали да плачам или да се смеам. Ден на независност во Грција, зошто да не на Илинден во Турција да идеме.

Ne igraa na 8-mi Makedonija-Grcija?
Ima na kloci da gi vratat be.Nakurceni ke bidat od porazot.:helou::helou:

Не се плашите нема да одат во грција само во егејска македонија:toe:

Какви легенди.....Ц.ц.ц.ц.....
Абе ајде глупости живи...Срамота..

Абе вие мислете малце. Никој не би отишол во Грција тогаш а L&S сакаат да направат концерт во Грција па зашто не на таква дата да направат провокација мала. Ако тие не се патриоти (после толку преработки на наши народни песни) тогаш Комитите се нинџи...

Ne igraa na 8-mi Makedonija-Grcija?
Ima na kloci da gi vratat be.Nakurceni ke bidat od porazot.:helou::helou:

На 07.09 играме со нив во група.

Тотален апсурд, Ден на Независноста на Македонија во Грција.

Би рекол што да не, не го може тоа секој хаха меѓутоа со оглед на фактот дека профитот би зафршил кај Грчките хотиелери и % кај ЛебоСолциве, навистина се нема осет. Само интерес очигледно.

Се уште си ја читам веста и си се смеам :pos2:

Ејј има руси многу Во Оранополи. Таму скоро секој втор збори руски или бугарски... АМА БЕЗ ВЕЗА. Поарно нека дојдат во Струнмица. Повек епрофит, а не...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom