Vartolu
The Infamous Mobb
[media]http://youtube.com/watch?v=HNfaqJSEffQ[/media]
Гледајте татарскиот шоумен што претрпе...Остана без зборови!
Гледајте татарскиот шоумен што претрпе...Остана без зборови!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе сега кога ја гледав емисијава на Ефтов, да ви кажам право право се извадив од такт..
Бугарите од секогаш сум ги мразел, и сум знаел одсекогаш каква била нивната политика спрема Македонија но тек дури сега ми станаа некои работи многу појасни од порано...сега бугарите највеќе на свет ги мразам....., (море сите се исти....сите наши соседи се исти.....)
Сум рекол, бугарски пасош НИКОГАШ, српски пасош НИКОГАШ, грчки, и.т.н.
Само македонски пасош(си извадив летово и сум горд на тоа)
А тие македонци што потпишуваат дека се бугари и што потпишуваат дека нивните претци биле бугари(истите оние кои се бореле за Слободна Македонија, а сега се превртуваат поради тоа во гроб) само заради кола со БГ таблици, и заради патување низ Европа....можам да кажам дека се ПРЕДАВНИЦИ!!!!
Не АБЦ самите си се криви...
Али ајде, заеби не вреди да се разговара...
Ете имаш сега преговори за олеснување на визниот режим, и ако се олесни сметај дека за една-две години максимум, НЕМА да има визи (не сум сигурен дали и кон Грција)..Ама ако не ти се чека чичко Каров те чека во Велес:wink:
A eve sto mi prati edno tatar4e:Nemojte da gi vregjate bugarcinjata kje pocnat da placat po forumov pa posle ke treba da im dademe nesto da cicaat za da se smirat.
A inaku ovaa poraka bese napisana od teres i baram toj da bide baniran poradi nepocituvanje na pravilata na forumot!!!Ei mrasni srabski okupatory na Bulgarska Vardarska Makedonia pomnete mi dymata.Nie makedonskite bulgari tvardo sledvame zavetite na sastia toia Todor Alexandrov ciito bust bytnahte vcera i vi garantiram edno nesto: STE VI IZBIEME VSICKI KATO MRASNI PSETA DO POSLEDNIA MRASEN SARBIN!!! Ste zapocneme s redaktorite na ebanite vi prosrabski vesnici,televizionnite kanali i ste prodaljim s vsicki tia lajeistorici -pomiari, "anticki makedonci" i tiam podobna izmet.Ste se vargaliate v prahta i ste molite za milost pobedonosnite bulgarski voinici kopelenca mrasni. MAKEDONIA E BULGARSKA ZEMIA NEMA DA BIDE SRABSKA TIA!!SAN STEFANO V NASHITE SARCA !!
SMART ZA PREDATELITE NA BULGARSTINATA V MAKEDONIA!!!
A eve sto mi prati edno tatar4e: A inaku ovaa poraka bese napisana od teres i baram toj da bide baniran poradi nepocituvanje na pravilata na forumot!!!
abe sto se zamarate so ovie bugari ..za zalenje se ....gi izlazale za nivnata istorija...toa e ramno na masoven genocid ...da si isperen mozok da ne znaes koj si .... za zalenje se
Словенецот рече дека не било фер што сум имал и досега визен режим и дека воопшто не требало да имам преговори за олеснување на визниот режим.Па за една-две години со ваквата владина политика сметај на тоа дека уште 100 000 Македонци ќе го побараат чичко Каров или чичко БубаМаров.Треба само уште малку нашава влада да подзатвори некои фирми во државава,да произведе уште некој невработен,да ги зголеми енормно давачките за комуналии,фирмарини или пензионо-здравствено осигурување па можеби ќе имаме и 200 000 нови баратели на Бугарски пасоши.
А,ќе заборавев дека актуелнава власт сеуште ги нема вработено своите кучки и мачки во администрацијата по непотистичка линија за да може акцијата за Бугаризација на сопствениот народ да биде уште поуспешна.![]()