Во бугарија има епидемија на:

• Креатор на темата Креатор на темата Insomniac
  • Време на започнување Време на започнување

Во Бугарија има епидемија на

• клептоманија на македонската култура

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хаха то последното сигурно... :)

Все пак има елементарни правила при провеждане на анкета ,липсата на полјаризирани вариативни отговори обезсмислја всјака анкета и ја превр'шта в нешто различно от обективно отражение на обштественото настроение/респективно мнение/ .

да бев јас модератор че барав македонски или англиски, бугарски=:ban?:
а имаме ние една поговорка, кој си ја има мувата на капата....

insomniac напиша:

Батјушка, а рускиј можно? Потому что ја не знају англијскиј и мне не нравитсја пишу на латинице...

види, прашај си ги модераторите, јас само дадов мое мислење.

insomniac напиша:
А да верно ...бјах забравил вие там сте нај-јаки /в банирането/.."..има човек има проблеми -нјама човек нјама проблеми.."

Да, разбрах те :-) Затова се б'зикнах тук.
Все си мислја, че е по-добре да пиша на б'лгарски, отколкото да се правја, че мога да пиша на македонски...

predatory напиша:
А да верно ...бјах забравил вие там сте нај-јаки /в банирането/.."..има човек има проблеми -нјама човек нјама проблеми.."

а бе ајде од колку бугарски форуми ме имаат банирано. вас ве боли вистината дека македонскиот јазик постоел, постои и ќе постои.

insomniac напиша:
а бе ајде од колку бугарски форуми ме имаат банирано. вас ве боли вистината дека македонскиот јазик постоел, постои и ќе постои.
Нас ништо не ни боли/нај-малко п'к от истината../ ама вас не само ви боли ами ви и с'рби/с извинение/ искате "хем душата в раја -хем к.ро до краја.."/пак с извинение/ хем си измислјате всеки п'т различни идентитети ами и искате всеки п'т да ви вјарват ...хем искате да се дразните с'с с'седите хем искате и да идете там дето са вече те...-е нјама как да стане.

insomniac напиша:

Хајде да не ја подкарваме тази тема... ште стигнем до приказката на Макс Вајнрајх - за армијата и флота... нали сме в раздел Политика :-)

Иначе, ако сериозно говорим за език... незнам дали е тук мјастото или в "Литература"... Но лошото е, че като се започне такава тема и се стига до триене и бришене, и после отново до клјуче и :ban?:.

А иначе е много хубава темата. Незнам дали ште ти е интересно - ето мненија на професионален б'лгарски преводач , малко е д'лго, но може да ви е интересно.

predatory напиша:
Нас ништо не ни боли/нај-малко п'к от истината../ ама вас не само ви боли ами ви и с'рби/с извинение/ искате "хем душата в раја -хем к.ро до краја.."/пак с извинение/ хем си измислјате всеки п'т различни идентитети ами и искате всеки п'т да ви вјарват ...хем искате да се дразните с'с с'седите хем искате и да идете там дето са вече те...-е нјама как да стане.

АМАН! до кога со овие препуцавања! србите не викаат бугари, бугарите - срби. Грците гомнари! аман ко ке ви пукнам атомска ке се чешате!

nedev напиша:
Хајде да не ја подкарваме тази тема... ште стигнем до приказката на Макс Вајнрајх - за армијата и флота... нали сме в раздел Политика :-)

баш и затоа тука ја постирав темата, клептоманијата и политиката се две многу тешки болести. да не речам дека се сестри

Necrophilia напиша:
АМАН! до кога со овие препуцавања! србите не викаат бугари, бугарите - срби. Грците гомнари! аман ко ке ви пукнам атомска ке се чешате!

Епа баш по тие нивни лајнарии знам дека сум Македонец кој ги ебе нека зборат:bilokojzbor::pos2:

Necrophilia напиша:
Извинјавај ,но ако ти влезеш в б'лгарски форум и видиш такава "анкета" как ште се почувстваш...?мислиш ли че това помага за пријателството между комшии..?и аз мислја че прекалихме малко с'с солта..../ајде мир да има..и нај-лошија мир е по-доб'р от нај-добрата војна....нели?

predatory напиша:
Извинјавај ,но ако ти влезеш в б'лгарски форум и видиш такава "анкета" как ште се почувстваш...?мислиш ли че това помага за пријателството между комшии..?и аз мислја че прекалихме малко с'с солта..../ајде мир да има..и нај-лошија мир е по-доб'р от нај-добрата војна....нели?
Да, ама за срека јас не го бутам носот кај што не треба. Не идам на бугарски форуми! хаха... а што као демек не не оговарате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom