Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
insomniac напиша:да бев јас модератор че барав македонски или англиски, бугарски=:ban?:
а имаме ние една поговорка, кој си ја има мувата на капата....
А да верно ...бјах забравил вие там сте нај-јаки /в банирането/.."..има човек има проблеми -нјама човек нјама проблеми.."insomniac напиша:да бев јас модератор че барав македонски или англиски, бугарски=:ban?:
а имаме ние една поговорка, кој си ја има мувата на капата....
predatory напиша:А да верно ...бјах забравил вие там сте нај-јаки /в банирането/.."..има човек има проблеми -нјама човек нјама проблеми.."
Нас ништо не ни боли/нај-малко п'к от истината../ ама вас не само ви боли ами ви и с'рби/с извинение/ искате "хем душата в раја -хем к.ро до краја.."/пак с извинение/ хем си измислјате всеки п'т различни идентитети ами и искате всеки п'т да ви вјарват ...хем искате да се дразните с'с с'седите хем искате и да идете там дето са вече те...-е нјама как да стане.insomniac напиша:а бе ајде од колку бугарски форуми ме имаат банирано. вас ве боли вистината дека македонскиот јазик постоел, постои и ќе постои.
insomniac напиша:а бе ајде од колку бугарски форуми ме имаат банирано. вас ве боли вистината дека македонскиот јазик постоел, постои и ќе постои.
predatory напиша:Нас ништо не ни боли/нај-малко п'к от истината../ ама вас не само ви боли ами ви и с'рби/с извинение/ искате "хем душата в раја -хем к.ро до краја.."/пак с извинение/ хем си измислјате всеки п'т различни идентитети ами и искате всеки п'т да ви вјарват ...хем искате да се дразните с'с с'седите хем искате и да идете там дето са вече те...-е нјама как да стане.
nedev напиша:Хајде да не ја подкарваме тази тема... ште стигнем до приказката на Макс Вајнрајх - за армијата и флота... нали сме в раздел Политика![]()
Necrophilia напиша:АМАН! до кога со овие препуцавања! србите не викаат бугари, бугарите - срби. Грците гомнари! аман ко ке ви пукнам атомска ке се чешате!
Извинјавај ,но ако ти влезеш в б'лгарски форум и видиш такава "анкета" как ште се почувстваш...?мислиш ли че това помага за пријателството между комшии..?и аз мислја че прекалихме малко с'с солта..../ајде мир да има..и нај-лошија мир е по-доб'р от нај-добрата војна....нели?Necrophilia напиша:АМАН! до кога со овие препуцавања! србите не викаат бугари, бугарите - срби. Грците гомнари! аман ко ке ви пукнам атомска ке се чешате!
Да, ама за срека јас не го бутам носот кај што не треба. Не идам на бугарски форуми! хаха... а што као демек не не оговарате?predatory напиша:Извинјавај ,но ако ти влезеш в б'лгарски форум и видиш такава "анкета" как ште се почувстваш...?мислиш ли че това помага за пријателството между комшии..?и аз мислја че прекалихме малко с'с солта..../ајде мир да има..и нај-лошија мир е по-доб'р от нај-добрата војна....нели?