Во август 100.000 Македонци на летување во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonskifront
  • Време на започнување Време на започнување
Предавници после они биле патриоти како не,нека ги убијат таму

Ајде овцииии!!!!!......беееее!!!!!....ебате Македонците, еееејјј во Наш Егеј да идеш на одмор а на Грк да му платиш, е тоа е Македонска фуцкнг судбина.

Ајде овцииии!!!!!......беееее!!!!!....ебате Македонците, еееејјј во Наш Егеј да идеш на одмор а на Грк да му платиш, е тоа е Македонска фуцкнг судбина.

Можеби им плаќаат на Македонци,само овие се плашат да го кажат тоа јавно и се преправаат дека се Грци,уште некоја година додека не се наполнат со пари.:toe:

100 илјади поминале во последните 20 дена

Лично од мојот апарат на ден Сабота 16.08.2008:

33mvtlf.jpg

dp7ofk.jpg

9toprp.jpg

wbyqo5.jpg

НЕМА МЕСТО ИГЛА ДА ПРОТНЕШ :toe:

Лажат, сушат...новинарски лајна...

Абе требало и некоја регистрација да се слика,онака колку да му се “истуриме“ на некој “патриот“.:)

Немаше АБЦ...немаше. Да имаше, секако дека ќе беа евидентирани и „срдечно испратени“...

Како можат после се пак да одат во грција неможам да ги сватам!!

Немаше АБЦ...немаше. Да имаше, секако дека ќе беа евидентирани и „срдечно испратени“...

Е добро бе како одат до Крф,Санторини и други слични одморалишта,изгледа само навечер?Па само од Прилепското раководство на ДПМНЕ повеќе од пола се пофалија дека многу убаво си поминале на одмор во Егејска Македонија,мислам онака во неформален разговор со некои од нив.

Дај „ги неформално“ и имињата на „некои од нив“...да не испадне дека лажеш :smir:

Дај ги имињата тука мамката ја нивна. Како можат бе така. Уште неможам да сватам до кога македонскиот народ ќе прави овакви глупости. Како можат КАЈ ДУШМАН ШТО СУДБИНАТА НИ ЈА КРОИ и НЕ НЕ ПРИЗНАВА на гости даму идат и БАШКА + ПАРИ да му даваат ееееееееее мамката ја нивна сироти ние како ДЕЦА се

Во Струга таква македонштина има, што никој ама никој граѓанин не отиде во Грција на одмор. А, за овие, одат со изговор: "Што ми е гајле мене за името, битно ја да си поминам убаво", и после ќе просперирале грците, епа ќе просперираат, од овци како овие.

зашто во струга има повеќе албанци од македонци? или истото важи за западна макеоднија. зашто им ги продадовте земјиштето и становите на албанците и се одселите од своите огништа? и сега вие ќе кажувате кој се предавници што некој отишол на одмор.

Лично од мојот апарат на ден Сабота 16.08.2008:

33mvtlf.jpg

dp7ofk.jpg

9toprp.jpg

wbyqo5.jpg

НЕМА МЕСТО ИГЛА ДА ПРОТНЕШ :toe:

Лажат, сушат...новинарски лајна...

Колони големи...маме му ебам се премислив..гужва е не се оди...ништо другото лето..да се растерети преминот малку

Дај „ги неформално“ и имињата на „некои од нив“...да не испадне дека лажеш :smir:

Како бе имињата,па добар дел од нив имаат и роднини таму,впрочем треба ли да ги испотепаме?Пола министри секој викенд се на шопинг во Солун барем еднаш неделно а ти имињата.Павле Трајанов дури имаше и мини-интервју на А1 кога одеше на “продолжен викенд“ во некое од Грчките(Македонски) одморалишта,или тој не се важи,а?

ne znam sto ima tolku loso ako odat na odmor.pa neli odat na nase more i vo nasiot eejski del.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom