ВМРО - ДПМНЕ - Политичка Партија

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување

Добра е листата на пратеници?!

• Да

Гласови: 42 19,3%
  • Не

Гласови: 144 66,1%
  • Така-така (Делумно)

Гласови: 32 14,7%

• Вкупно гласачи
    218
Пошто не сум партиски определена, а сега плукам највеќе по актуелната власт ( логично), за време СДСМ не бев активна овде, иначе и по нив плукав.
И некако им боде на очи изгледа што младо девојче пробува да просперира со мозок и труд место со партиска книшка. А она си ги има во срце вемеро. Исто ко Ронче и Владе.
Ta ne bila partiski opredelena.
Da ne puknis me iznasmeja :pos:

Пошто не сум партиски определена, а сега плукам највеќе по актуелната власт ( логично), за време СДСМ не бев активна овде, иначе и по нив плукав.
И некако им боде на очи изгледа што младо девојче пробува да просперира со мозок и труд место со партиска книшка. А она си ги има во срце вемеро. Исто ко Ронче и Владе.
Девојко кој сакаш критикувај, ама поработи на изразување и речник.
Затоа и ти искоментирав така :LOL:
Тестиси имала бе :pos:

Сега, малку историја за мене, ако сакав да добијам моќ и позиција, имав понуда да го направам тоа со СДСМ, но едноставно влечење по партии за остварување некаква живеачка не ми било во план и не сум го направила тоа.
Интересно беше до сега, но сега ќе пријавувам и ќе барам заштита на моите форумски права. Нема да дозволам повеќе луѓе без никакви аргументи да ми вадат некои приказни тука.

Сега ти како модератор, треба да се пазиш од такви клеветнички коментари, и да ги санкционираш во иднина. Вчера се пофали дека ги избриша, но пак требаше да пријавувам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom