Za Virtuelni Jajcaзошто се карате
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za Virtuelni Jajcaзошто се карате
Ta ne bila partiski opredelena.Пошто не сум партиски определена, а сега плукам највеќе по актуелната власт ( логично), за време СДСМ не бев активна овде, иначе и по нив плукав.
И некако им боде на очи изгледа што младо девојче пробува да просперира со мозок и труд место со партиска книшка. А она си ги има во срце вемеро. Исто ко Ронче и Владе.

Ne be, pomina ta pokraj komunjarite.Комуњарицата![]()

gorenje ili beko e bolje sphoret?Za Virtuelni Jajca
Ovde Jajcata se glavna Tema.gorenje ili beko e bolje sphoret?
Владе може ли во кратко како ја препозна дека е партиски определена, според кои ставови?Ta ne bila partiski opredelena.
Sesto culoВладе може ли во кратко како ја препозна дека е партиски определена, според кои ставови?

Na vlade denovive mu se sonila sveta voda vo Capari i otkako se napil stana i vidovit i golem dushegrizhnik.Владе може ли во кратко како ја препозна дека е партиски определена, според кои ставови?
Девојко кој сакаш критикувај, ама поработи на изразување и речник.Пошто не сум партиски определена, а сега плукам највеќе по актуелната власт ( логично), за време СДСМ не бев активна овде, иначе и по нив плукав.
И некако им боде на очи изгледа што младо девојче пробува да просперира со мозок и труд место со партиска книшка. А она си ги има во срце вемеро. Исто ко Ронче и Владе.

јорданка ивановска јоци се викате?имав понуда да го направам тоа со СДСМ
Таска Балабанова.јорданка ивановска јоци се викате?
Во ред тоа, се е можно ама лепење етикети не придонесува во дискусијата.Na vlade denovive mu se sonila sveta voda vo Capari i otkako se napil stana i vidovit i golem dushegrizhnik.