Владо Илиевски

• Креатор на темата Креатор на темата vojvodata
  • Време на започнување Време на започнување
Vlatko ke bide najdobar vo Reprezentacijata i ke vi pokaze na site sto govorite gluposti za nego ...

Vlatko ke bide najdobar vo Reprezentacijata i ke vi pokaze na site sto govorite gluposti za nego ...

абе ти реков не се глупости тоа ти е чиста вистина! штета само што сме г`золижачи, инаку да одбиеше некој повик како него од репрезентација и да си играше криенка со сите од кфм во некоја земја каде што на власт се попаметни луѓе, а и селекторот има муда, неговата приказна околу играњето за репрезентацијата ќе беше завршена. 100 пати кажав еве и сега ќе повторам: илиевски не ни е потребен! зашто да не играат оние кои стварно го заслужија тоа и кои добро се испотија во б - дивизијата и во квалификациите!? зарем еден кенион џонс и рајан стак да бидат поголеми патриоти од еден мрсулко како илиевски!? е*ате патриотот! нека оди во словенија и нека си ја гледа фамилијата, но виде дека никој не го рецка ни 2% па ај сеа кога нема каде може и МАКЕДОНИЈА! реков, штета што немаме селектор со муда. да не беше македонија он ни во пиљара немаше да работи, а за тоа нашава репрезентација и земја за возврат доби к*р во г`з!

Pa ti zboruvas kako da si nekoj ... Pretsedatel u KFM ... Ilievski ne ni bil potreben .. Ma ajde Ilievski ne e potreben ... Ilievski e potreben i toa kako ... Zatova toa rabota ostvete ja na Arsik toj najdboro znae koj treba a koj ne treba vo Reprezentacijata

Pa ti zboruvas kako da si nekoj ... Pretsedatel u KFM ... Ilievski ne ni bil potreben .. Ma ajde Ilievski ne e potreben ... Ilievski e potreben i toa kako ... Zatova toa rabota ostvete ja na Arsik toj najdboro znae koj treba a koj ne treba vo Reprezentacijata

не сум претседател, потпретседател сум! не е потребен! пи*ки предавнички како него не и се потребни на македонија!

Dobro toa go rece 1000 pati sega ostanuva samo da vidime kako Vlatko ke se pokaze vo Reprezentaciajta ...

Dobro toa go rece 1000 pati sega ostanuva samo da vidime kako Vlatko ke se pokaze vo Reprezentaciajta ...

епа го реков, а верувај ќе го кажам уште толку :) едноставно веќе преку таквото ми е од ‘‘играчи‘‘ како него!

епа го реков, а верувај ќе го кажам уште толку :) едноставно веќе преку таквото ми е од ‘‘играчи‘‘ како него!

Takvo ti e sega mislenjeto no koa ke vidis deka igra dobro i ima od prilika prosek na poeni 12-13 ke go smenis :drk::baeh:

Takvo ti e sega mislenjeto no koa ke vidis deka igra dobro i ima od prilika prosek na poeni 12-13 ke go smenis :drk::baeh:

нема шанси! за илиевски да даде 12 поени треба да има 30 или 40 шута кон кош, а и кога мразам некого го мразам до крај, па ако сака нека дојде и во вардар нека игра ја ќе го имам истото мислење за него. е*ате навивачот ако менувам мислења секој втор ден :)

Epa togas sto da ti kazam mrazi go ako toa ke ti go ispolni inaetot mrazi go ke vidime dali za 12 poena ke mu trebaat 30 ili 40 suta kon kos

Незнам дали приметивте, ама само дечки од Струмица го бранат Илиевски.

Опкружен сум со луѓе што пратат кошарка, како и кошаркари и судии и ниту еден од нив нема високо мислење за Илиевски после неговите потези. Баш прееска ја отвривме темата Илиевски и сите рекоа, макар и по цена да не се пласираме на Европско, Илиевски не треба да игра повеќе за нас.

Тој став е и мој став, и по некоја случајност да биде главниот играч во овие квалификации и клучниот играч кој не не однесе на Европско, јас не би можел да го сакам. Да дојдеше и да играше претходно, веќе ке бевме пласирани, значи голема вина веќе носи на рамената за тоа што не сме пласирани.

Знам дека ви е сограѓанин, ама Илиевски е една голема пи*ка. Може е голем и добар играч, но како човек и патриот е ситна душа која не заслужува да стои со остантите 11 играчи кога ќе се свири химната

Добро Илиевски згреши што не играше на утакмиците со Израел и Босна некои кажувате репрезентацијата многу му дала тоа не е точно тој се има сам направено во својата кариера 16-17 години од Неметали замина во Партизан понатаму знаете
Илиевски вака размислува ако играм за репрезентацијата нема да сум подготвен за почетокот на сезоната во клубот што значи му пропаѓа цела сезона нема да фати место во тимот му трпи кариерата Илиевски не е прва класа играч па секогаш да има обезбедено место во првиот тим
нема потпишано долгорочен договор што значи мора постојано да се покажува
Инаку мислам дека требаше барем да дојде со Израел и Босна
За пласман во А дивизијата не толку но за кфаликациите за Европско требаше да дојде

Добро Илиевски згреши што не играше на утакмиците со Израел и Босна некои кажувате репрезентацијата многу му дала тоа не е точно тој се има сам направено во својата кариера 16-17 години од Неметали замина во Партизан понатаму знаете
Илиевски вака размислува ако играм за репрезентацијата нема да сум подготвен за почетокот на сезоната во клубот што значи му пропаѓа цела сезона нема да фати место во тимот му трпи кариерата Илиевски не е прва класа играч па секогаш да има обезбедено место во првиот тим
нема потпишано долгорочен договор што значи мора постојано да се покажува
Инаку мислам дека требаше барем да дојде со Израел и Босна
За пласман во А дивизијата не толку но за кфаликациите за Европско требачше да дојде

Илиевски замина после европското кадетско првенство што се одржа во Скопје, незнам си која година, пред 1998 мислам дека беше, кога беше најдобриот играч и беше премногу форсиран. Тогаш имаше слобода поголема од што ја има Коби во Лејкерс сега. Ги гледав сите натпревари и многу добро знам што се случуваше таму. После тоа првенство Илиевски си направи име кое го бараа во Европа. Мислите дека Партизан го гледал во Неметали па го земал?

Па и Врбица и Гечевски и Стак, Ристе Стефанов, Антиќ никој од нив не е светска класа играч и никој нема загарантирано место во екипата па доаѓаа да играат. А кога ке се додаде дека тренерот во Рома му беше тренер уназад 4-5 години на Илиевски, значи немаше потреба да се докажува, дури и требаше да се докажува помалку одколку другиве играчи кои дојдоа и изгинаа за репрезентацијата.

Причината е едноставна, го заболе за Македонија него, не ја барајте причината во Мајмунот, во клубот кај што играл или па во „наводната повреда„ Владо Илиевски не сакаше да и помогне на репрезентацијата, прво затоа што му било испод ниво да игра во Б-дивизијата (а Гечевски, Стак, Џонс, Антиќ, Куртовиќ, Врбица Стефанов па дури и Самарџиски кој имаше можност да игра за Србија можеа да дојдат без проблем) а после тоа желбата да игра за Словенија одкако ке поминат 2 години без настап во Македонската репрезентација.

Мислите дека Партизан го гледал во Неметали па го земал?
Значи Самарџиски можат да го следат во Работнички исто и Ѕвезда Павловски и Аврамовски а Илиевски не можат да го следат во Неметали дознале дека има едно 16 годишно дете кое игра прв тим и почнале да го следат што има чудно Партизан да не се Лејкерси

Значи Самарџиски можат да го следат во Работнички исто и Ѕвезда Павловски и Аврамовски а Илиевски не можат да го следат во Неметали дознале дека има едно 16 годишно дете кое игра прв тим и почнале да го следат што има чудно Партизан да не се Лејкерси

Доста тресеш бе глупости. Кажи еден факт, само да се зборело глупости, јас стварно незнам од кај само ви текнуваат некои работи.

Дали знаеш Самарџиски дека на 12 години беше висок 2.10 со одлична моторика и играше за репрезентациите кадетски, младински, пионерски? Дали знаеш дена на 12 години му предвидуваа НБА кариера? Жими ку*ов знаеш. И НИКОГАШ, АМА БАШ НИКОГАШ НЕ ИГРАЛ ЗА РАБОТНИЧКИ ТУКУ ПОТЕКНУВА ОД ПИОНЕРСКАТА ШКОЛА НА ВОДЊАНСКИ ЛИСИЦИ. И нема ниту еден официјален меч одиграно во сениорска кнкуренција во МКД лига, без разлика дали прва, втора и трета?

Павловски е фалсификат во пасошот и според тој пасош има 20 години висок е 2.10, неговите имаат многу пари и јак бизнис со Србија и е влезен во некоја менаџерска агенција, која му ги бркаше сите работи, која агенција го зема одкако играше за младинска (каде што беше 4 години помлад) и за РАБОТНИЧКИ кој во тоа време имаше настапи на ЕВРОСЦЕНАТА.

Аврамовски КАКО И ОСТАНАТИТЕ Е ВИСОК 2.10 И Е ПОЛЕСНО ДА СЕ ПРОБИЕ СО ТАА ВИСИНА, плус играше за репрезентациите, кадетска и младинска и па и сениорски репрезентативец беше пред да отиде во Бугарија, играше за Мзт Скопје, Вардар и беше еден од подобрите играчи. Неговото деби за МЗТ СКОПЈЕ, а не за НЕМЕТАЛИ му беше на 16 години и има играно финалиња во нашава лига на таа возраст, за разлика од ВАШАТА ДУША ПРОДАДЕНА. Има дадено 40 коша против Тетово, во 2000 година, на свои 16 години.

Кога вашиот предваник играше за Неметали и ако воопшто играл во прва лига (не ми текнува тоа) беше висок 1.80 и неметали не беше конкурентен и не играше во плејоф, значи немало јаки утакмици одиграно за да може да се продаде преку касета од настапите во клубот. На негова возраст, за разлика од ПОГОРЕ СПОМНАТИТЕ на таа висина има преку милијарда кошаркари и да не беше репрезентацијата кадетска во која стварно изигра феноменално, Илиевски ден денес ке ви играше во тие мочани Неметали. Доста тресеш глупости, неможам да ве слушам. Од цела Македонија, само Струмичани го бранат Илиевски, ниеден друг.

Соиграчите од репрезентација не го сакаат ееееееееј, сите со презир го гледаат, за разлика од Врбица кој сите во тренинг-кампот го сметаат за Бог, само вие сограѓаните негови му останавте верни.

До модератори, администратори: Ќе испадне пак Радикал Бој провоцира и напаѓа, дај средете ја работава, зашто се пишуваат ОГРОМНИ ГЛУПОСТИ, на кои колку и да се трудам и сакам, дури и во 5:30 сабајле неможам да се воздржам да не одговорам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom