Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vlatko ke bide najdobar vo Reprezentacijata i ke vi pokaze na site sto govorite gluposti za nego ...
Pa ti zboruvas kako da si nekoj ... Pretsedatel u KFM ... Ilievski ne ni bil potreben .. Ma ajde Ilievski ne e potreben ... Ilievski e potreben i toa kako ... Zatova toa rabota ostvete ja na Arsik toj najdboro znae koj treba a koj ne treba vo Reprezentacijata
Dobro toa go rece 1000 pati sega ostanuva samo da vidime kako Vlatko ke se pokaze vo Reprezentaciajta ...
епа го реков, а верувај ќе го кажам уште толкуедноставно веќе преку таквото ми е од ‘‘играчи‘‘ како него!
Takvo ti e sega mislenjeto no koa ke vidis deka igra dobro i ima od prilika prosek na poeni 12-13 ke go smenis:baeh:
Добро Илиевски згреши што не играше на утакмиците со Израел и Босна некои кажувате репрезентацијата многу му дала тоа не е точно тој се има сам направено во својата кариера 16-17 години од Неметали замина во Партизан понатаму знаете
Илиевски вака размислува ако играм за репрезентацијата нема да сум подготвен за почетокот на сезоната во клубот што значи му пропаѓа цела сезона нема да фати место во тимот му трпи кариерата Илиевски не е прва класа играч па секогаш да има обезбедено место во првиот тим
нема потпишано долгорочен договор што значи мора постојано да се покажува
Инаку мислам дека требаше барем да дојде со Израел и Босна
За пласман во А дивизијата не толку но за кфаликациите за Европско требачше да дојде
Значи Самарџиски можат да го следат во Работнички исто и Ѕвезда Павловски и Аврамовски а Илиевски не можат да го следат во Неметали дознале дека има едно 16 годишно дете кое игра прв тим и почнале да го следат што има чудно Партизан да не се ЛејкерсиМислите дека Партизан го гледал во Неметали па го земал?
Значи Самарџиски можат да го следат во Работнички исто и Ѕвезда Павловски и Аврамовски а Илиевски не можат да го следат во Неметали дознале дека има едно 16 годишно дете кое игра прв тим и почнале да го следат што има чудно Партизан да не се Лејкерси