Владата му ги крадела идеите на Тито Петковски

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Кои идеи му ги крадат - оние како да се преименуваме ли, како да го прифатиме гејскиот предлог за името.Други идеи од него јас не сум чул.
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=105159
Тито Петковски денеска ја обвини Владата дека презема нивни проекти и како што рече, манипулира со народот пред почетокот на изборната кампања.
На денешната прес - конференција Петковски рече дека проектот на Владата за бесплатно здравство за одредена група граѓани, бил идеја на НСДП од пред една година.
„Ние уште пред една година баравме измени на Законот за здравствено осигурување и го убедувавме премиерот Никола Груевски дека бесплатното здравство е добро за одредена група граѓани, но тогаш бевме одбиени и ни рекоа дека тоа е неприфатливо. Ова е само предизборен трик“, рече Петковски.
Претседателот на партијата реагираше и на решавањето на статусот на стечајците. Тој истакна дека проблемот бил решен само на одредена група од нив, односно, само на како што ги нарече „партиските војници“.
„Премиерот вчера објави дека ќе вложи 8 милијарди евра за изградба на енергетски објекти, а повеќе од две години воопшто не работи на тоа прашање. Ниту еден тендер за електроенергетски проекти не е донесен како што треба, а влегуваме во голема финансиска криза и не знам од каде Владата ќе дојде до тие пари“, праша Петковски.

Ти то...ти то...ти то...и по Тито, пак ли бе Тито??

Се додека се добри нека ги крадат. ЗА да не може да ги крадат Тито ќе треба да си ги патентира.

Za zdravstvo baraa vo Sobranie i formalno...ama kolegi im poltroni od Vmro ne znaeja sto da storat...

Sto e najglupo nikoj ne znae dali ova e dobar ili steten poteg...izbori i se e mozno...
Od siot cirkus...jasno e deka anketi se stimani...1:1,5 bi bilo realno...

Moram da priznam.... Tito e INOVATOR!

Samo sleden pat da si gi patentira "ideite" ahhaha :pos2:

Понекогаш политичариве стварно се глупираат...
Ако се негови идеи, да не му е мака што кога можел не ги реализирал, па сега овие ги спроведуваат (во најава?)

тито нека ги патентира првен де:pos2::pos2::pos2:

шо не си смени све нека се бапне Јосип Брос Тито ... шо се занесува само Тито стаил... видиш имал идеа Тито да се крсти али не целосно... остатокот изглеа у срце му е скриено...

Тоа де сега слушав на вести човекот е вознемирен му краделе идеи :pos2::pos2:

Како само успеват вакви луге(политичари) во животот, па по покажаното на Петковски една нацртана овца да му ја оставиш да ја паси ке му избега :tapp:, сепак е кандитиран и подржуван Ц Ц Ц Ц (СДС)...катастрофа.

Тито иди лечи се за се се кандидираше е*ати будалиот:tapp:

Да му се чуди човек на возраста, бидејќи реагира како да е 4-годишен.

Всушност Тито признал дека Груевски бил повешт од него, испаднал поербап.

Но да ти е криво и да не можеш јавно да се искулираш, а си политичар,...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom