Владата ги малтретира граѓаните?

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Често сушам на вести и по форуми вака дека власта го малтретира грѓаните?

Незнам што значи за некој притворање на криминалци?

Незнам што значи за некој спроведување на ред во државава?

Незнам дали треба полицијата да им опрости на оние кои прават нереди во државава и криминал?

И за некои спроведувањето на законот е само партиска ликвидација на членови на сдс?

ме малтретира со глупине спотови за да се пофалат колку сработиле. работава е, ако не те фали никој, пофали си се сам.
ем, контрадикторни се! оној куртонот наркомански лилич(ќ) дејан, или како и да е, што се нарекува глумец, вели: треба повеќе да се работи, отколку да се збори. оваа влада тоа го прави!
да го правеше, ќе си ќутеа и немаше со 1000реклами/h да ми го трјуат телевизорчето.

tie sto gi maltretira ne se gradjani ,ti e se nesto drugo(sekoj sto negi pocituva zakonite na ovaa drzava i jas bi go maltretiral....:nesum:

Секоја влада не малтретираше, зошто да не не малтретира и оваа???

Самите сме виновни, ние ги гласаме.

Малтретираат.
- Оди да чекаш дозвола за извоз (дозвола за извоз еј! секоја држава сака да има извоз, тоа носи пари - кај нас ќе те дупат со денови, ако си среќен)
- Пробај да извадиш документи за да почнеш да градиш нешто, особено ако е во некоја „елитна“ (пффф) населба
- Малтретирање е кога тебе те дупат со давачките за да се покачуваат плати на вработените во државни институции...

Доста е?

Малтретираат.
- Оди да чекаш дозвола за извоз (дозвола за извоз еј! секоја држава сака да има извоз, тоа носи пари - кај нас ќе те дупат со денови, ако си среќен)
- Пробај да извадиш документи за да почнеш да градиш нешто, особено ако е во некоја „елитна“ (пффф) населба
- Малтретирање е кога тебе те дупат со давачките за да се покачуваат плати на вработените во државни институции...

Доста е?

1. izvozot mora da e kontroliran i sekade vo svetot se kontrolira
2 za gradenjeto vo Skopje- trebaes da se zabrani uste pred 10 godini zasto go unakazija gradot
3.a kako toa se pokacuvaat plati vo privaten sektor so intervencija na vladata?
4. Ne e Dosta, Grujo e!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom