Владата чести-Еднодневна бесплатна посета на Париз

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Абееее ќе одат утре овие? Двата аеродроми колку што знам уште се затворени во Париз поради снежните врнежи.
:pos:

Цел ден на тоа се смеам. Кај се реши владава да го почасти народов, пак малер. Толкаво невреме токму тој ден да има.:nesum: Не можам да си се средам од муабетов:pos2::nesvest:

Јас одам

До чаршија малце се враќам одма :smee::smee::smee:

Цел ден на тоа се смеам. Кај се реши владава да го почасти народов, пак малер. Толкаво невреме токму тој ден да има.:nesum: Не можам да си се средам од муабетов:pos2::nesvest:

Еј колку сте лоши,поради такви како вас го затворија аеродромот во Париз,Вие сте криви! :pos2::pos2:
Ќе ја сменат маршутата,сега ќе летнат до Албанија како за почеток да и се порадуваат на убавината,а следна дестинација Приштина,Белград и повторно Скопје,за да не им дојдат наеднаш убавини на народов па да се шлогираат.На се се мисли.
Остваруваме,проект на Владата на Р.М-секој оној што ќе се шлогира на туѓ аеродром ќе плати казна од 500 евра :pos2:

A1 javuva deka vicepremierot Naumovski so Jankulovska i stote najverni plakatolepaci na DPMNE sletale vo Pariz i se setkaat po snegot!

И србиве ги тресе иста бољка. О бре, цел балкан полудел

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=12&dd=19&nav_category=12&nav_id=399238
Đelić kaže i da su njegovi saputnici – 50 učesnika projekta "Evropa za sve", koji su izabrani zato što su na neki poseban način zadužili svoju zajednicu – bili vidno uzbuđeni zbog puta u Brisel.

Туку, некако мањкаат оптимистите на форумов. Да не се...или...ма неее.

Е народе бе Македонски не е за нас бел свет,седите дома и кукајте цел живот и све вас некој ве ебе у гз све друг ви е крив и све вас некој ве прави будала.
Не сме ние за у Европа бее, сељачана сме невоспитана ни за у Африка не сме а камо ли за у цивилизиран свет. Преку ташаков ми е од вакви коментари, fuckkkk

страмота беше што некои "луѓе" праќаа по 10 и по 50 писма за да бидат 100% извлечени по 4 и повеке пати. Жално е што има вакви луге ама тоа е. Заради нив поштените што пракале по 1 писмо не добија. Како не им ги поништија добивките на тие што пракаа дожд од писма :( :( :(

Зарем од милион души на форумов,никој не доби летање или негови блиски?

Јас мислам пак, сите ние од форумов, ептен сме приврзани за него и немаме време да аплицираме за честењата од владата.

И да ти кажам, ич не сакам премиери, си ги сакам админиве на форумов.

edit: на братучед ми другарка освоила патување, отишле на аеродром, па Париз, биле Ајфиловата Кула, музеј (најверојатно Лувр), во амбасадата и дома. На сите улици кај што оделе биле со полиција, за да не заглават во гужва.
п.с. не била обоена портокалово. Само така ја одбрале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom