Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Eg7Z4DfXYAESlfG
Eg-ME_wX0AESvJY

Не се сите исти, има разлика, не го ситни отпорот, да паднат овие и ко ќе дојдат оние ќе биде подобро...и така среќно си живееа :icon_lol:
закон се Албанците
ваљда го сметаат тоа како каурски пари, па ги грабаат мислејќи дека штета на каурите ќе им прават

види ги фраерите Дебар Струга Сарај
кој смее нив да им каже - зашто бе беемвето ви кошта милион долари?

закон се Албанците
ваљда го сметаат тоа како каурски пари, па ги грабаат мислејќи дека штета на каурите ќе им прават

види ги фраерите Дебар Струга Сарај
кој смее нив да им каже - зашто бе беемвето ви кошта милион долари?

Тие се башка вилает, друг е Валија таму :icon_lol:

Џабе му е портрет кд на улицу у Куманово не смее да се појави без некој да не га вика Теовел :D Цел живот ќе се памти по одлично познавање на повише странски јазици, сељаци ќе си правив фешту сас њега :D
Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).

Мене ми имаат кажувано дека уште кога се појави не го сакале во Куманово, дури ни кај него во маало(мислам дека беше Карпош или ти Рајкову куќу).
Од Банево Трло е и да, освен тија што ги запосли никој друг не га сака, покондурен сељак, што очекуеш.

Колку ме интересира кој од Зевзекманија е член на форумов,или пак само го чита :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom