Вкусот на традицијата

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Идеата ми е на едно место да ги собереме рецептите од оваа емисија на едно место. Мислам дека има многу убави традиционални јадења.

Ќе почнеме со Кавадаречки Пинџур

Оваа жена е феноменална прави одлични јадења и многу ме интересираат нејзините емисии поготово оти ќе се пишам на Гастрономија,диететика и исхрана.Многу вешто ги прави ручоците а еднаш ко направи Беровски качамак со грав и клиси ќе добиев шок па решив и ја да правам дома ама нишо не биде :D

Ај да го пробаме сега тоа што си го зготвивме.......ММММММММММммммМММММММММММММММММММмммммммммММММММММММММММммммммммМММММмм...прекрасно ....ММММММММММММ......драги гледачи и вие да си зготвите вакво нешто, зашто едноставно прекрасно е.. мМм....

Ај да го пробаме сега тоа што си го зготвивме.......ММММММММММммммМММММММММММММММММММмммммммммММММММММММММММммммммммМММММмм...прекрасно ....ММММММММММММ......драги гледачи и вие да си зготвите вакво нешто, зашто едноставно прекрасно е.. мМм....

e toa mnogu me nervira...sakam da ja gledam emisijata,ama koga ke pocne so mmmmm mi se odgleduva i odjaduva:(

Aнтипатична ми е. Некако начинот на кој зборува, и тоа МммМММмМммммммМм, прсти да излижеш...МмММммммммммхх :unsure:
Кога ќе видам дека ме интересира јадењето на муте ја ставам и гледам што прави.
Или на мајка ми и велам да ја гледа. :D

Супер јадењата али водилтелкава се нашминкува ко на (ебење) да иде не на готвење и наместо аааааааааа она ммммммммммм а иначе за готвењето неам зборови:)

Дај кој ја има глеано емисијата коа праи леб со маслинки нека пише рецепт или ако има видео нека стаи :pipi:

Темата не е за Алачки туку за рецептите. Ако знаете подобро повелете направете нешто.

Од ко се остај со мажотје многу голема домајчинка стана... џаст сајин....

Навистина ми се допаѓа оваа емисија, бидејќи преку неа се задржуваат традиционалните македонски јадења :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom