Вива сокчиња :)

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Вие и Вива соковите ...

• Ги обожавам!

Гласови: 101 45,3%
  • ОК се ...

Гласови: 103 46,2%
  • Не ми се убави ...

Гласови: 7 3,1%
  • Органски не ги поднесувам!

Гласови: 12 5,4%

• Вкупно гласачи
    223
Дефинитивно најубавите густи сокови. Ги сакам сите вкусови, а во последно време највеќе пијам од јаболко пошто ми рекоа дека биле многу добри за здравјето:)

ВИВААААА:vozbud:
Инаку пијам највеќе од праска и коктел

Вива сок - значи купен за дома, испиен за 1 ден.

Вива сокче - значи средношколие, скуден буџет за осминче со сирење, плус едно сокче обично коктел или праска и задоволство од цуцкање низ ходници.

Убави времиња беа тоа.
Ги сакам уште сокчињата Вива. Ама сокчињата.:pipi:

Ги отпијав од војска наваму.

леле вива сокче.. аууу еден од најдобрите сокови!!!!!!!

Многу ги крштаваат во последно време, Гора и Рио се поубави и поефтини според мене од Вива.

Многу ги крштаваат во последно време, Гора и Рио се поубави и поефтини според мене од Вива.

Поефтини да али за поубави нема шанси..Вива уште го држи истиот вкус и вопшто не смениле до сеа..

Поефтини да али за поубави нема шанси..Вива уште го држи истиот вкус и вопшто не смениле до сеа..

Aма мора да смени малку во цена.. има конкуренција од српските муткотници кои и со 10 денари се поевтини...јбг кога е цена во прашање не се гледа многу друго :(

Кога и *природни сокови* дојде време да ги работат со концентрати од Кина, не знам шо е следно...

Од кога почнав да цедам воче низ куче, прекинав со вештачки сокови, до вчера што се вика се давев во нив, но сепак фала им доста беше.

Вива малите сокчиња понекогаш уште ми е мерак да ги пијам посебно тоа од кајсија,инаку ретко пијам сокови бидејќи немаат ни О од овошје во нив ја повеќе си поштувам лимонада *^_^*

Најчесто цедам сокови во оној соковникот на Џек, арно ама мојата армија за да ја напојам ми треба еден камион овошје пред зграда да паркирам и да цел ден на соковник да висам, така да им комбинирам малку лимонада, малку цедени овошја и малку Вива сеа јбга мора, којо одолеал на Вива сокче? :)
Нема дупење само шмукање :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom