Убани се

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто????Нема шанси такво нешто да се напијам некад...Никаков додуша густи сок, али овие Вива посебно НЕ...
Да знаеш дека е концентрат,вода и шеќер ќе зе запрашаш 10 пати дали ќе го пиеш.Полошо е и од бел леб...
Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.Тоа се денови на гозба и слава за успесите и трудот од годината што дошле.Друже кој сок е 100% природен?Сите се хемикалии. Ако сакаш природно купи си 2 кила портокали цеди и пиј си
![]()
Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.Тоа се денови на гозба и слава за успесите и трудот од годината што дошле.
Па све во нив е вештачко...Вода, боја, арома, конзерванси...И кога сум жедна, џабе да ги пијам кога од толку шеќер во нив за 1 минута па ќе ми се пие вода...Зашто????![]()
Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.
Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.Тоа се денови на гозба и слава за успесите и трудот од годината што дошле.