Вива сокчиња :)

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Вие и Вива соковите ...

• Ги обожавам!

Гласови: 101 45,3%
  • ОК се ...

Гласови: 103 46,2%
  • Не ми се убави ...

Гласови: 7 3,1%
  • Органски не ги поднесувам!

Гласови: 12 5,4%

• Вкупно гласачи
    223
Најдобри се од сите густи сокови:cuc: и немам некој омилен вкус:vozbud:

Нема шанси такво нешто да се напијам некад...Никаков додуша густи сок, али овие Вива посебно НЕ...

Да знаеш дека е концентрат,вода и шеќер ќе зе запрашаш 10 пати дали ќе го пиеш.Полошо е и од бел леб...

Да знаеш дека е концентрат,вода и шеќер ќе зе запрашаш 10 пати дали ќе го пиеш.Полошо е и од бел леб...

Друже кој сок е 100% природен? :) Сите се хемикалии. Ако сакаш природно купи си 2 кила портокали цеди и пиј си:)

Друже кој сок е 100% природен? :) Сите се хемикалии. Ако сакаш природно купи си 2 кила портокали цеди и пиј си:)
Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.Тоа се денови на гозба и слава за успесите и трудот од годината што дошле.

Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.Тоа се денови на гозба и слава за успесите и трудот од годината што дошле.

Ок јас те разбрав како да зборуваш само за Вива, а не општо за сите сокови:)

Па све во нив е вештачко...Вода, боја, арома, конзерванси...И кога сум жедна, џабе да ги пијам кога од толку шеќер во нив за 1 минута па ќе ми се пие вода...
Пијам само вода и зимно време цедени сокови и понекогаш цедевита (ја намалив цедевитата зашто и таа не е баш здрава...)

Јас единствен сок што пијам е вода и единствен ден кога пијам е нова година и мојот роденден.

Пиеш вода само за нова година и роденден?

Од пуста желба да се докажеш..

Сега слободно може да кажеме дека многу добро ти поминува годината (y)

Ееее, срцки се. <3

Пијам и Нектар Лајф многу, у лименка тие шо се, 100 процентните.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom