Виталиа - производи за здрава исхрана

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Ми текнува на таа акција и знам зa што збориш, рефус гранола барс во обично ќесе спакувани, во Стокомак ги има, ја од таму имам купувано, истите се како од акцијата, само овде идат посебно, без муслите.
Е сеа не знам дали има Стокомак маркети по другите градови, мислам дека само во Скопје ги има.
Иначе, тоа е ако го бараш стриктно истото пакување како во акцијата, а во вакво пакување ги има во скоро секој маркет.

Каде е тоа Стокомак лоцирано?
Не го барам баш тоа пакување, ама рефусните ми изгледаа многу поекономични од пакованите.

Не го барам баш тоа пакување, ама рефусните ми изгледаа многу поекономични од пакованите.

Во новата зграда спроти ТЦ Капиштец, на страната што гледа накај Водно, не накај Беверли Хилс. Веројатно има и на друга локација низ Скопјево, ама јас само овој го знам.

Стокомак имаш во Карпош кај Драмски, Центар кај Зелен пазар, Капиштец и во Аеродром спроти Бисер.

Па да, рефус пакувањето е поевтино...
Јас ги имам зимано од Стокомак во Кисела Вода, ама има повеќе Стокомак маркети и еве најдов на нет нивна локација:

МАРКЕТ БР. 1 КИСЕЛА ВОДА ул.ЃОРЃИ СУГАРЕ бр.2
МАРКЕТ БР.3 КАРПОШ 2 ул.БРАНИСЛАВ НУШИЌ бр.19
МАРКЕТ БР.4 АВТОКОМАНДА ул.ЈАНИ ЛУКРОВСКИ бр.5
МАРКЕТ БР.5 БУТЕЛ ул.БУТЕЛСКА бр.38
МАРКЕТ БР.6 АЕРОДРОМ 2 бул.ЈАНЕ САНДАНСКИ бр.46
МАРКЕТ БР.7 ТАФТАЛИЏЕ ул.МОСКОВСКА бр.7
МАРКЕТ БР.8 ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ул.4-ТИ ЈУЛИ бр.1
МАРКЕТ БР.11 АЕРОДРОМ 1 бул.ЈАНЕ САНДАНСКИ бр.65
МАРКЕТ БР.12 КАРПОШ 4 ул.ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ бр.133
МАРКЕТ БР.13 СИНГЕЛИЧ ул.МАЏАРИ бр.50
МАРКЕТ БР.14 ЦЕНТАР ул.11-ти ОКТОМВРИ
МАРКЕТ БР.16 КАПИШТЕЦ ул.ВАСИЛ ЃОРГОВ
МАРКЕТ БР.17 ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ул.ПАРТИЗАНСКИ ОДРЕДИ БР.171
МАРКЕТ БР.18 нас.ДРАЧЕВО ул.УЖИЧКА РЕПУБЛИКА БР.2б

Патем кажано, јас последен пат земав пред некои два месеца, али ваљда уште ги има, баш утре ќе проверам.

Ги јадам тие муслите од се и сешто :)

Вистина е дека производите на Виталиа имаат премногу шеќери?

Moрам да го пофалам киоскот на Виталиа во Сити мол. Прекрасно среден, вработената љубезна и да не сакаш да купиш нешто ќе те фати срам или ќе се настрвиш :icon_lol:
Имаат нови житни барови прелиени со темно чоколадо во рефус пакување 500 гр. 79 денари. Многу се вкусни :pipi:

Од Виталија само џемовите за дијабетичари ги јадам, ама ме живцираат по последно со цените, а не се истиот квалитет. Ќе мењам фирма. :)

хлорела во прав ....пробајте нема да зажалите

10922871_1043066179042592_494867670515990497_n.jpg

Бонбоњерчево им е.....мх, мх, мх :)

Мусли баровите и зелените чаеви им се одлични. (y)

Не знам за здраво, ама овие од лево се пре-вку-сни! :ljubove::ljubove::ljubove:
Со јогуртче - уф, уф! Благо киселкаст вкус. :love:
vitalia-light-muesli-945.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom