Вистината за мажите (и жените)!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Dani^^^ напиша:
Не ги превртувај моите зборови :ne_zboram Со тоа не мислев дека си ти глуп далеку од тоа...ми изглеаш превише паметен за да напишеш нешто такво кое што навредува цела група на луѓе - жените.

P.S Браво за жените кои што размислуваат така не би знаела што друго да кажам...
Јебига Дани. Само чудно ми е што веднаш рипна на мојата мисла, иако имаше многу поголеми невистини и глупости во мислите во првиот пост. Д Бич не е крива, таа само копираше.

Бај д веј, јас не мислам дека успешните жени се аномалија - туку едноставно дека тоа е едно општо распространето мислење како и тоа дека:

"Кога маж ќе стане да каже нешто сите го гледаат и слушаат, а кога жената ќе стане - мажите гледаат, па ако им се допадне тоа што го гледаат, тогаш слушаат". :wink:

Се согласуваш?

Acid напиша:
Јебига Дани. Само чудно ми е што веднаш рипна на мојата мисла, иако имаше многу поголеми невистини и глупости во мислите во првиот пост.

Па кажав јас де дека поише ми изглеаат "вистините" од првиот пост на сеир него на вистина и кажав дека не се согласувам со доста од нив иако 3 ми запнаа за око :icon_lol:
А дека е општо распростането точно дека е само што јас не се сложувам со тоа :)

Дани, не се с'клетисувај.

Што и да направат жените, мора да го направат барем 2 пати подобро од мажите за да се цени како успех. За среќа, тоа не е толку тешко. :wink:

Се согласуваш?

Acid напиша:
Дани, не се с'клетисувај.

Што и да направат жените, мора да го направат барем 2 пати подобро од мажите за да се цени како успех. За среќа, тоа не е толку тешко. :wink:

Се согласуваш?

Разбери дека се согласувам дека е тоа така реално што незначи и правилно :wink:

Епа Дани, за да биде правилно...

"Секоја жена треба да го искористи тоа што и го дала Мајката Природа, пред да и го одземе Таткото Време" :wink:

Acid напиша:
Бај д веј, јас не мислам дека успешните жени се аномалија - туку едноставно дека тоа е едно општо распространето мислење како и тоа дека:

"Кога маж ќе стане да каже нешто сите го гледаат и слушаат, а кога жената ќе стане - мажите гледаат, па ако им се допадне тоа што го гледаат, тогаш слушаат". :wink:

Се согласуваш?

Скокајте колку сакате сите, ал ова најчесто е така. Дани, ако не ти се допаѓа реалноста каква што е, слободно потруди се да ја промениш, дотогаш ... таква е каква што е.

divine напиша:
Скокајте колку сакате сите, ал ова најчесто е така. Дани, ако не ти се допаѓа реалноста каква што е, слободно потруди се да ја промениш, дотогаш ... таква е каква што е.

Со просто прифаќање на таквата реалност не се менува ништо.Додека сите викаат "епа тоа е јебига" тоа ќе остане така. Нормално дека прифаќам дека тоа е реалноста како што и напоменав-за тие што прочитале виделе- само кажав дека не се сложувам со тоа дека ако е така во реалноста дека така е праведно...уствари забегавме со дискусијава ..
како и да е ете да одговорам на тој пост и мислам дека доволно е од моја страна :icon_lol:

Dani^^^ напиша:
Со просто прифаќање на таквата реалност не се менува ништо.Додека сите викаат "епа тоа е јебига" тоа ќе остане така. Нормално дека прифаќам дека тоа е реалноста како што и напоменав-за тие што прочитале виделе- само кажав дека не се сложувам со тоа дека ако е ака во реалноста дека така е праведно...уствари забегавме со дискусијава ..
како и да е ете да одговорам на тој пост и мислам дека доволно е од моја страна :icon_lol:

Auu Dani^^^ ti epten feministka si bila...koj ti e kriv sto si se rodila i zivees na Balkanov...ako ne ti odgovora ovdesnata realnost takva kakva sto e odi vo Svedska...ionaka tamu(za zal) zenite se gragani od prv red a mazite od vtor(samo nemoj sega bukvalno da me svatis za ova)..hehe

The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think-Murphys law :icon_lol::icon_lol:

Dani^^^ напиша:
The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think-Murphys law :icon_lol::icon_lol:
Океј Дани, еве една ко за тебе и за твојата претходна реплика.

"Безразлика колку добро изгледа и безразлика колку фино говори - на некого, некаде му е преку кур од нејзиното срање".

Или...

"Глупиот маж и вели на жената да замолчи, а паметниот и вика дека усните и изгледаат прекрасно и божествено кога и се затворени". :wink:

Acid напиша:
"Глупиот маж и вели на жената да замолчи, а паметниот и вика дека усните и изгледаат прекрасно и божествено кога и се затворени". :wink:

"Глупавата жена му вели на мажот да прекине да збори а паметната жена му вика дека е најдобриот што го имала во кревет"(што резултира со блага насмевка и полнење на празното его на мажот):wink:

и

"Без разлика колку и да е успешен,колку добро и да изглеа и колку пари и да има -маж си е маж":wink:

Колку само ти немаа врска... :pos:

Ко прво тоа дека е најдобриот во кревет не гарантира дека ќе престане да збори и неможе да се искористи во сите пригоди, како што е со „убавината” на усните на жената.

Како второ, ”маж си е маж” - добро. Јасно ни е на сите дека мажот е маж, а жената е жена. И? :raz: :icon_roll

Acid напиша:
Колку само ти немаа врска... :pos:

Ко прво тоа дека е најдобриот во кревет не гарантира дека ќе престане да збори и неможе да се искористи во сите пригоди, како што е со „убавината” на усните на жената.

Како второ, ”маж си е маж” - добро. Јасно ни е на сите дека мажот е маж, а жената е жена. И? :raz: :icon_roll

Ко прво-гарантира!100%...егото на мажот е многу понежно од егото на жената..доволна е една мала лага за да преќути 100 големи вистини...

Ко второ-извлечи заклучок од предходно напишаното ...ај еве ја ќе го напраам тоа за тебе-без разлика колку пари и да има колку и да е успешен и колку добро и да изглеа сепак длабоко во себе тој сеуште е типичен маж ништо подобар од просечниот кафански тип со пивски стомак и флеки од плескавици на кошулата...:wink:

Dani^^^ напиша:
Ко прво-гарантира!100%...егото на мажот е многу понежно од егото на жената..доволна е една мала лага за да преќути 100 големи вистини...
Абе Даниела, значи ти се обидуваш со лага да го замолчиш мажот да не ти каже 100 вистини за тебе? :pos:

Како се плеткаш во зборовите еј. Јас па уште ти ги фалам постовите, ти давам и репутација. Мислев си се поправила, ама ти си „старата добра Дани!” :wink:
Dani^^^ напиша:
Ко второ-извлечи заклучок од предходно напишаното ...ај еве ја ќе го напраам тоа за тебе-без разлика колку пари и да има колку и да е успешен и колку добро и да изглеа сепак длабоко во себе тој сеуште е типичен маж ништо подобар од просечниот кафански тип со пивски стомак и флеки од плескавици на кошулата...:wink:
Чекај. Еве, збориме за успешен и богат маж. Има милиони. Милионите ги стекнал од бизнис со вегетеријански производи. Имено, човекот е анти-алкохолик како што е и вегетеријанец.

Зошто длабоко во себе би бил ист како кафанскиот тип со пивски стомак? Те молам објасни. :se_ molam

Младата жена го има сето искуство на постара жена, но и сето љубопитсвто и сета лежерност на девојче. - Јован Дучиќ

Жените никогаш не го согледуваат она што го правите за нив: секогаш го гледаат само тоа што не го правите. - Џорџ Кортелин

Умната жена има милион родени непријатиле, сите глупави мажи. - Ебнер Ешенбах

Жената личи на свеќа што гори за другите се’ додека не изгори. Нејзината вредност ја цениме откако ќе изгори. - Јанез Крлежа

Убавата жена им се допаѓа на очите, а добрата на срцето. Првата е скапоценост втората е ризница. - Наполеон I

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom