Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде еве ти...та сликата на аватар шо ти е...на паинт напрај и 2 коси црти...како пречкртано да стој...и стави ја на аватар...да стој така до четврток до 8 и 30 вечерта..
за мене В

Кој спорт ит е омилен

за мене В

Фудбал...
дали ако замина руни.кристијано.бербатов. и само слаби да остана во манчестер уште че бидиш за него??
за мене В пак

Фудбал...
дали ако замина руни.кристијано.бербатов. и само слаби да остана во манчестер уште че бидиш за него??
за мене В пак
СЕКОГАШ ЌЕ СУМ ЗА НИВ!!!!
п.с Руни нема шанси да си оди:baeh::baeh::baeh:

Тебе кој ти е омилен фудбалски клуб од Македонија?

и дајте ми В

ПОбеда!!!!!!!ела нека дојди некој кај нас на стадион да играме...пап хулиганине че ве испотепаа....:vozbud:
дали би се слекол гол за во весник ама за пари...негде околу....21,999 евра??
за мене В

ПОбеда!!!!!!!ела нека дојди некој кај нас на стадион да играме...пап хулиганине че ве испотепаа....:vozbud:
дали би се слекол гол за во весник ама за пари...негде околу....21,999 евра??
за мене В
Не знам..Ќе размислам.

Вистина за тебе:Зошто никогаш не бараш П??

П за мене

Не знам..Ќе размислам.

Вистина за тебе:Зошто никогаш не бараш П??

П за мене

Направи еден аватар на паинтот кај шо ќе пчишува Арсенал шампиони ќе не убијат во Лига на Шампиони и нека ти стои до среда додека да заврши утакмицата.

Направи еден аватар на паинтот кај шо ќе пчишува Арсенал шампиони ќе не убијат во Лига на Шампиони и нека ти стои до среда додека да заврши утакмицата.
Офлеле брат,не ме бива за тие работи..Ај ако сакаш направи ти,адни ме на МСН ,пушти ми го и јас ќе го ставам:smir::smir:

Ај В

хахаха...јако ти бешее..!!!!!!!
хеахеахеа....не ми е убо П да барам...
ама ајде ајде П за мене...само немислам да изјавувам љубоф секој ден до 20 пати..зато ве молам не то...

хахаха...јако ти бешее..!!!!!!!
хеахеахеа....не ми е убо П да барам...
ама ајде ајде П за мене...само немислам да изјавувам љубоф секој ден до 20 пати..зато ве молам не то...
Пиши на потпис..Јас сум најголема пич*а у свет..Ама онака со големи и болдирани букви:smir:

Офлеле брат,не ме бива за тие работи..Ај ако сакаш направи ти,адни ме на МСН ,пушти ми го и јас ќе го ставам:smir::smir:

Ај В

Ќе ти направев ама ептен ме мрзи. Ај чим така пиши го тоа у потпис

и дај една вистина за мене ако не ти е тешко.

Ќе ти направев ама ептен ме мрзи. Ај чим така пиши го тоа у потпис

и дај една вистина за мене ако не ти е тешко.
Шо мислиш за изборот на Гигс за играч на сезоната во ПЛ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom