пробистипка
малечка
- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 2.026
- Поени од реакции
- 130
Важи ама кога ке го видам во живоАјде на раперче изјави му љубоф...ххааееа..
ај и за мене П

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важи ама кога ке го видам во живоАјде на раперче изјави му љубоф...ххааееа..
ај и за мене П
СЕКОГАШ ЌЕ СУМ ЗА НИВ!!!!Фудбал...
дали ако замина руни.кристијано.бербатов. и само слаби да остана во манчестер уште че бидиш за него??
за мене В пак
Не знам..Ќе размислам.ПОбеда!!!!!!!ела нека дојди некој кај нас на стадион да играме...пап хулиганине че ве испотепаа....
дали би се слекол гол за во весник ама за пари...негде околу....21,999 евра??
за мене В
Не знам..Ќе размислам.
Вистина за тебе:Зошто никогаш не бараш П??
П за мене
Офлеле брат,не ме бива за тие работи..Ај ако сакаш направи ти,адни ме на МСН ,пушти ми го и јас ќе го ставам:smir::smir:Направи еден аватар на паинтот кај шо ќе пчишува Арсенал шампиони ќе не убијат во Лига на Шампиони и нека ти стои до среда додека да заврши утакмицата.
Пиши на потпис..Јас сум најголема пич*а у свет..Ама онака со големи и болдирани букви:smir:хахаха...јако ти бешее..!!!!!!!
хеахеахеа....не ми е убо П да барам...
ама ајде ајде П за мене...само немислам да изјавувам љубоф секој ден до 20 пати..зато ве молам не то...
Офлеле брат,не ме бива за тие работи..Ај ако сакаш направи ти,адни ме на МСН ,пушти ми го и јас ќе го ставам:smir::smir:
Ај В
Шо мислиш за изборот на Гигс за играч на сезоната во ПЛ?Ќе ти направев ама ептен ме мрзи. Ај чим така пиши го тоа у потпис
и дај една вистина за мене ако не ти е тешко.