Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Раперче...еве ти ко за тебе...од медицинско...дали до сеа си и се пуштал на некоја од таму ама на час...писменца ова она..Дајте вистина.
Раперче...еве ти ко за тебе...од медицинско...дали до сеа си и се пуштал на некоја од таму ама на час...писменца ова она..
и за мене една вистина ај
не бе бегај не пијам појче(не ни пијаф) појче ниш нема да се напијам ...мене еднаш од 4 пива ме фати мозоков шашма ми беше незнаеф кај одам..а се иам и од коктели..ама не до толку како во прашањево
чек да ми текни вистина...
ти се имаш опијано вака да незнајш дома да си појдиш...ме фасцинира прашајнево...брао
Би смувал ли некоја. шо му се свиѓа на другар ти?????абе и ја не пијам...ама тогаш ме насскаја едни ВИП играфме..и....
ај за мене вистина
Раперче...еве ти ко за тебе...од медицинско...дали до сеа си и се пуштал на некоја од таму ама на час...писменца ова она..
и за мене една вистина ај
не пијам јас![]()
зависи...ако е уба...зш да не..туку ај за тебе вистина...
дали имаш прднато пред симптаијата
за мене вистина
Изгледа тоа е _ _ _ _ _ _ А !Сеа и се пуштам на една од 4-2 од општа е. Ама ја не работам со писменца
Дајте предизвик.
Не пие her karate master и забранил![]()
Пробистипка Карате трењираш??/
јас сакам Wing Chun да одам ама да не сум мал тро...или она како се викаше тајландсконо Maiu Thai а ова второво е појако за кршење деца...ама да не сум мал тро 13 иам...
ај за мене вистина
Ајде и за двајцатаВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВИИИИИИИИИИИИИИИИИССССССССТТТТТТТТТТТТТТТТИИИИИИИИИИИИИМММММММММММММММААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА