Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Раперче...еве ти ко за тебе...од медицинско...дали до сеа си и се пуштал на некоја од таму ама на час...писменца ова она..:vozbud::vozbud:
и за мене една вистина ај
:pos: :pos::pos:

Се имаш ли некогаш напиено онака ептен многу па да неможеш дома да си одиш?

За мене вистина

не бе бегај не пијам појче(не ни пијаф) појче ниш нема да се напијам ...мене еднаш од 4 пива ме фати мозоков шашма ми беше незнаеф кај одам..а се иам и од коктели..ама не до толку како во прашањево
чек да ми текни вистина...
ти се имаш опијано вака да незнајш дома да си појдиш...ме фасцинира прашајнево...брао

не бе бегај не пијам појче(не ни пијаф) појче ниш нема да се напијам ...мене еднаш од 4 пива ме фати мозоков шашма ми беше незнаеф кај одам..а се иам и од коктели..ама не до толку како во прашањево
чек да ми текни вистина...
ти се имаш опијано вака да незнајш дома да си појдиш...ме фасцинира прашајнево...брао

не пијам јас :toe:

абе и ја не пијам...ама тогаш ме насскаја едни ВИП играфме..и....
ај за мене вистина

абе и ја не пијам...ама тогаш ме насскаја едни ВИП играфме..и....
ај за мене вистина
Би смувал ли некоја. шо му се свиѓа на другар ти?????

Ај и за мене една вистина.

зависи...ако е уба...зш да не..:vozbud:туку ај за тебе вистина...
дали имаш прднато пред симптаијата
за мене вистина

Раперче...еве ти ко за тебе...од медицинско...дали до сеа си и се пуштал на некоја од таму ама на час...писменца ова она..:vozbud::vozbud:
и за мене една вистина ај

Сеа и се пуштам на една од 4-2 од општа е. Ама ја не работам со писменца :pos:

Дајте предизвик.

не пијам јас :toe:

Не пие her karate master и забранил :pos:

Пред колку време последен пат се посра во гаќи ?:vozbud:
за мене вистина

Пробистипка Карате трењираш??/
јас сакам Wing Chun да одам ама да не сум мал тро...или она како се викаше тајландсконо Maiu Thai а ова второво е појако за кршење деца...ама да не сум мал тро 13 иам...
ај за мене вистина

ВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВИИИИИИИИИИИИИИИИИССССССССТТТТТТТТТТТТТТТТИИИИИИИИИИИИИМММММММММММММММААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Пробистипка Карате трењираш??/
јас сакам Wing Chun да одам ама да не сум мал тро...или она како се викаше тајландсконо Maiu Thai а ова второво е појако за кршење деца...ама да не сум мал тро 13 иам...
ај за мене вистина

ВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВИИИИИИИИИИИИИИИИИССССССССТТТТТТТТТТТТТТТТИИИИИИИИИИИИИМММММММММММММММААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Ајде и за двајцата
Дали би фатиле некоја за женска што е поголема од вас 2 години

Ај и за мене

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom