Mikiyo San
-.-
- Член од
- 27 март 2009
- Мислења
- 1.051
- Поени од реакции
- 112
1во че ја смувам:pos2::pos2:па после си иди работата:kesa::kesa:Ја немам..
За тебе вистина.:Ако се заглавиш у лифт со некоја убавица шо ќе и напрајш?
за мене пак В

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1во че ја смувам:pos2::pos2:па после си иди работата:kesa::kesa:Ја немам..
За тебе вистина.:Ако се заглавиш у лифт со некоја убавица шо ќе и напрајш?
за мене пак В
НЕ!!!Те имаат фатено додека???
Ај и за мене една вистина
Многу мали се тие..8 години.:uvo::uvo:1во че ја смувам:pos2::pos2:па после си иди работата:kesa::kesa:еве ти...дали се палиш на помали чупина од тебе невелам помали 1 год 2...туку појче...
и за мене пак вистина ама јака
![]()
Те имаат фатено додека???
Ај и за мене една вистина
шо мене??не бе какво ти палење на такви...туку ме прашуваш дали ме имаат фатено наНЕ!!!
тебе?
Многу мали се тие..8 години.:uvo::uvo:
шо мене??не бе какво ти палење на такви...туку ме прашуваш дали ме имаат фатено на...????да...ито дедоми..и вторпат коа влезе..со замижани очи ја гасеше ламбата:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:....дали некош се имаш барем малце...запалено на машко...ама вистина!!!
и вистина за мене
НЕ!!!
тебе?
Многу мали се тие..8 години.:uvo::uvo:
А тебе те имаат фатено што прашуваш?
аха...нека ми пиша единица...после вмикробранова ги ставам или машината на 2000 ја ставам и во центрифуца ги пикам за шарени алишка и наместо прашам солна киселина че му турам...да
(заебавам)
Ти денес доби ли некоја единица?
и шо ти напраи??Ме има тато еднаш![]()
напиши на потпис манчестер јунаитед се педери!!!:pos2:Мене не ме нервира никој..
ајде дајте ми предизвик
Mислиш ли дека твојот најдобар другар е секси?напиши на потпис манчестер јунаитед се педери!!!:pos2:
и за мене вистина ама непријатна
не бе улаф(не свајчај вистина се заебавам):pos2::pos2::pos2:прво напиши на потпис тоа шо ти реков!!:pos2:Mислиш ли дека твојот најдобар другар е секси?
вистина
аха...нека ми пиша единица...после вмикробранова ги ставам или машината на 2000 ја ставам и во центрифуца ги пикам за шарени алишка и наместо прашам солна киселина че му турам...
еве ти уба вистина...те нервира некој наставник..ако треба да го тепаш училиштето кажи кој че го тепаш прв(проф...) и на кој начин че го мачиш:pos2::pos2:и за мене вистина...Фросина ни ја нема...
и шо ти напраи??![]()
не не не...чисто напиши...тоа НЕ избришиго!!!сеа со мене мајтап:pos2::pos2:Дајте ВИСтИНА
не се гледа не-то на прв поглед се гледа дека се педериај една јака вистина за мене!!
не не не...чисто напиши...тоа НЕ избришиго!!!сеа со мене мајтап:pos2::pos2: