Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја немам..

За тебе вистина.:Ако се заглавиш у лифт со некоја убавица шо ќе и напрајш?
за мене пак В
1во че ја смувам:pos2::pos2:па после си иди работата:kesa::kesa::pipi::pipi::vozbud:еве ти...дали се палиш на помали чупина од тебе невелам помали 1 год 2...туку појче...:vozbud:и за мене пак вистина ама јака:vozbud::vozbud:

Те имаат фатено додека:drk::drk:???

Ај и за мене една вистина
НЕ!!!

тебе?

1во че ја смувам:pos2::pos2:па после си иди работата:kesa::kesa::pipi::pipi::vozbud:еве ти...дали се палиш на помали чупина од тебе невелам помали 1 год 2...туку појче...:vozbud:и за мене пак вистина ама јака:vozbud::vozbud:
Многу мали се тие..8 години.:uvo::uvo:

НЕ!!!

тебе?

Многу мали се тие..8 години.:uvo::uvo:
шо мене??не бе какво ти палење на такви...туку ме прашуваш дали ме имаат фатено на :drk:...????да...ито дедоми..и вторпат коа влезе..со замижани очи ја гасеше ламбата:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:....дали некош се имаш барем малце...запалено на машко...ама вистина!!!
и вистина за мене:vozbud:

шо мене??не бе какво ти палење на такви...туку ме прашуваш дали ме имаат фатено на :drk:...????да...ито дедоми..и вторпат коа влезе..со замижани очи ја гасеше ламбата:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:....дали некош се имаш барем малце...запалено на машко...ама вистина!!!
и вистина за мене

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:да:vozbud:(заебавам):pos::pos::pos:

Ти денес доби ли некоја единица?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:да:vozbud:(заебавам):pos::pos::pos:

Ти денес доби ли некоја единица?
аха...нека ми пиша единица...после вмикробранова ги ставам или машината на 2000 ја ставам и во центрифуца ги пикам за шарени алишка и наместо прашам солна киселина че му турам...
еве ти уба вистина...те нервира некој наставник..ако треба да го тепаш училиштето кажи кој че го тепаш прв(проф...) и на кој начин че го мачиш:pos2::pos2:и за мене вистина...Фросина ни ја нема...

Ме има тато еднаш:toe::vozbud:
и шо ти напраи??:vozbud:

Мене не ме нервира никој..

ајде дајте ми предизвик

аха...нека ми пиша единица...после вмикробранова ги ставам или машината на 2000 ја ставам и во центрифуца ги пикам за шарени алишка и наместо прашам солна киселина че му турам...
еве ти уба вистина...те нервира некој наставник..ако треба да го тепаш училиштето кажи кој че го тепаш прв(проф...) и на кој начин че го мачиш:pos2::pos2:и за мене вистина...Фросина ни ја нема...

и шо ти напраи??:vozbud:

Ништо шо може да ми напраи:baeh:

ај една јака вистина за мене!!:vozbud:

не не не...чисто напиши...тоа НЕ избришиго!!!сеа со мене мајтап:pos2::pos2:
не се гледа не-то на прв поглед се гледа дека се педери

ДАЈТЕ ВИСТИНАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom