Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!! НЕАМ ПРДНАТО!!

ти???

вистина за мене!
Какво ти прдеЊе бе...па ито на час:pos2::pos2:дали некош пред симпатијата некој батина на безент или било каде те усрамиле пред незе...или па сам си паднал пред незе..???:kesa:

Хахаха едно време имав симпатија сеа ни тоа немам така да не памтам..

Ти колку пати дркаш неделно?:vozbud:

Ај пак вистина

Хахаха едно време имав симпатија сеа ни тоа немам така да не памтам..

Ти колку пати дркаш неделно?:vozbud:

Ај пак вистина
Јебига не сум манијак то на секое да го прам ама тренинг си е тренинг...:pos2::pos2::pos2::pos2:2 пати..а ако заборам 1:pos2:....:drk:еве ова е малце....мислам малце појче е незгодно...види сеа вака...ти имаш мн големи долгој за плајчане а бабати ти вели дека че ти плати за долгојте ако „спијаш“ со незе...че спијаш?????????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Е ова е незгодно ајде одговарај

За мене вистина да прашаш

АЈде нинџа да те видам:pos2:

Ајде кој те нервира најмн......на форумов....после за мене вистина

Јебига не сум манијак то на секое да го прам ама тренинг си е тренинг...:pos2::pos2::pos2::pos2:2 пати..а ако заборам 1:pos2:....:drk:еве ова е малце....мислам малце појче е незгодно...види сеа вака...ти имаш мн големи долгој за плајчане а бабати ти вели дека че ти плати за долгојте ако „спијаш“ со незе...че спијаш?????????:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Е ова е незгодно ајде одговарај

За мене вистина да прашаш

АЈде нинџа да те видам:pos2:
НЕМА ШАНСИ!!!!!!!!!!!

ВИСТИНА!

^ уше колку време ќе го носиш овој црнецов на аватар...почна да ме нервира више

вистина една за мене ак може:smir:

^ уше колку време ќе го носиш овој црнецов на аватар...почна да ме нервира више

вистина една за мене ак може:smir:
Па треба до Утре вечер до 23 часот

Ти машко си или женско(99% сум сигурен дека си машко,ама ајде поарно е кога е официјално да не излезеш Мрак 2ри дел)

значи МАШКО сум 100%.......нз од кај ти е идејата ја дека сум женско:nesum:

ај уше една вистина

значи МАШКО сум 100%.......нз од кај ти е идејата ја дека сум женско:nesum:

ај уше една вистина
ОД кај си(99% сум сигурен дека си од Драчево,ама шо знајш може си од друго место) :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

дај ми ти мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВИСТИНА

зз другарчинааа:pos2::pos2:ајде ВИСТИНА една лупајте за мене!

Сака некој да го прашам нешшш???
згодно или незгодно??:pos2::pos2:

ОД кај си(99% сум сигурен дека си од Драчево,ама шо знајш може си од друго место) :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

дај ми ти мене!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВИСТИНА
да беше женско ќе те викнев да провериш и дали сум машко и од кај сум.....вака само ќе ти кажам дека сум од ДРАЧЕВО:vozbud::vozbud::smir:

а за тебе....хммм
ај и ти од кај си:toe:

ВИСТИНАА

да беше женско ќе те викнев да провериш и дали сум машко и од кај сум.....вака само ќе ти кажам дека сум од ДРАЧЕВО:vozbud::vozbud::smir:

а за тебе....хммм
ај и ти од кај си:toe:

ВИСТИНАА
Ја??ја од Прилеп сум 13 години...туку каква вистина сакаш...незгодно нешш да те прашам или згодно...оти ја мн знам:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom