Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали си таков како на сликата!!??
Не, микроорганизам е на фотографијата, а јас сум човек :icon_bigg.

Многу лесно беше ова. Ајде предизвик за мене прифаќам се што не е кривично и прекршочно дело спрема закон на РМ :icon_bigg.

Не, микроорганизам е на фотографијата, а јас сум човек :icon_bigg.

Многу лесно беше ова. Ајде предизвик за мене прифаќам се што не е кривично и прекршочно дело спрема закон на РМ :icon_bigg.

па еве предизвик...
срши го маусот!!не е кривично дело!

па еве предизвик...
срши го маусот!!не е кривично дело!
Готово завршена работа. Се зезам би го скршил искрено ама затворено е сега и нема да можам да си купам нов.

Излези надвор и свикај ја сакам царевата ќерка. Ова е од македонска народна приказна.
Ајде вистина за мене, оти со предизвик ќе треба да го искршам компјутеров :pos2:.

Излези надвор и свикај ја сакам царевата ќерка. Ова е од македонска народна приказна.
Ајде вистина за мене, оти со предизвик ќе треба да го искршам компјутеров :pos2:.
Zosto mi daaade tooolku glup predizvik? i Kako se vikas?
predizvik z amene

Не се сеќавам на кое мислење, ама очигледно било заради спротиставени мислења.Без задни намери:)

Ако почнеме така!!Јас можам да те одерам!Барем да објаснеше!

Хех, како тоа ќе ме одериш?:)
И кое е мислењето кажи ми, ќе ти објаснам.И негативна репутација не е никакво зло, никој не ти убив.Мое форумско право е да делам ако сакам репутација, позитивна или негативна.

Хех, како тоа ќе ме одериш?:)
И кое е мислењето кажи ми, ќе ти објаснам.И негативна репутација не е никакво зло, никој не ти убив.Мое форумско право е да делам ако сакам репутација, позитивна или негативна.

Тоа беше заебанција.Мислев и јас можам на секој твој пост негативна репутација,ама јас не се лутам сако прашав.Инаку непишит на кој пост си ми дал нег.репутација!!

Тоа беше заебанција.Мислев и јас можам на секој твој пост негативна репутација,ама јас не се лутам сако прашав.Инаку непишит на кој пост си ми дал нег.репутација!!

Пишит.Кликни на името од темата и те носи до постот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom