- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
Предизивиик
напиши CV овде во играчница или кај мене на профил ако сакаш

за мене вистина Ви се молам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предизивиик
шо тоа??? -превоооднапиши CV овде во играчница или кај мене на профил ако сакаш
за мене вистина Ви се молам
шо тоа??? -превооод
Ахам се родив во далечната 1992 , во месец ноември и така едно време си бев бебе. Ама ете биолошки процеси постоеле и сум пораснала, сум се хранела, дишела, пиела вода и така. Потоа наполнив 6 годинки и ме пуштија на школоо. Имав мноогу другари и другарки и сите ги канев на родендени( еве во овој момент сите ги поздравувам, сите ми се далекку од мене сега) , и тоа пицеријата стално вриеше од деца за моите родендени, потоа завршив основно и така се запишав на Ич Огланово ушилиште во Скопје, кое искрено за една година можеби ( ако продолжам така да учам) ке го завршам, ке ми дадат диплома и такаа. Инаку за мене може да се каже дека сума талент ( малку и мрза) за јазици и такааа.CV - Curriculum Vitae ... то е како кратка биографија се користо обично ко ќе аплицираш за работа, значи шо знам образование досегапни искуства итн.
понудата за вистина уше важи![]()
ja ti dadov... vistina pregeskaВистина дајте и да одам на капене.
I must know... инаку не можам сега, иам воспаление на мускулиМust you know?
Предизвик - Иди купи тастатура нова.
Vel se vika... lele greota si znaci..dusice... vistina za tebe: Zosto stalno izmenuvas mislenja, nemas mislenje koe ti ostanalo ne izmeneto?Добро сањав дека сум се венчал и не можев да и го видим лицето на невестата од тоа (како се викаше не ми текнуа).
Дајте вистина.