Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
шо тоа??? -превооод

CV - Curriculum Vitae ... то е како кратка биографија се користо обично ко ќе аплицираш за работа, значи шо знам образование досегапни искуства итн. :)

понудата за вистина уше важи :pipi:

CV - Curriculum Vitae ... то е како кратка биографија се користо обично ко ќе аплицираш за работа, значи шо знам образование досегапни искуства итн. :)

понудата за вистина уше важи :pipi:
Ахам се родив во далечната 1992 , во месец ноември и така едно време си бев бебе. Ама ете биолошки процеси постоеле и сум пораснала, сум се хранела, дишела, пиела вода и така. Потоа наполнив 6 годинки и ме пуштија на школоо. Имав мноогу другари и другарки и сите ги канев на родендени( еве во овој момент сите ги поздравувам, сите ми се далекку од мене сега) , и тоа пицеријата стално вриеше од деца за моите родендени, потоа завршив основно и така се запишав на Ич Огланово ушилиште во Скопје, кое искрено за една година можеби ( ако продолжам така да учам) ке го завршам, ке ми дадат диплома и такаа. Инаку за мене може да се каже дека сума талент ( малку и мрза) за јазици и такааа.
Вистина за тебе: Што ке бидеш кога ке пораснеш..?
предизвик

абе мало си било ти 92 ауу :)

хехехе зависи то пораснат како се рачуна ... епа во иднина ако го завршам факултетот и се вработам по струката ќе бидам програмер а иам голем ќеф деминер да бидам :vozbud:

предизвик: научи ја да ја свириш на гитара пушти коси од зијан ... ако ти треба помош со акорди обрати се кај мене ;)

ВиСтИнА плс

Добро сањав дека сум се венчал и не можев да и го видим лицето на невестата од тоа (како се викаше не ми текнуа).

Дајте вистина.

Добро сањав дека сум се венчал и не можев да и го видим лицето на невестата од тоа (како се викаше не ми текнуа).

Дајте вистина.
Vel se vika... lele greota si znaci..dusice... vistina za tebe: Zosto stalno izmenuvas mislenja, nemas mislenje koe ti ostanalo ne izmeneto?
predizvik ek mi dades?

Вистина - Поправам грешки де.
Предизвик - не ми текнува. Ајт со здравје.

Го немам никогаш видено во живо:kesa:
Ама вака од слики и од тој што се фали мислам дека има добри стомачни:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom