Вистина или предизвик (ајде да играме)

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тука си другарке...:pos2::pos2:абе како 7мо најубо...добро нема врска то за мене ја со сите 5ки поминувам(можи една 4 да се најди)ама глупо е бе..тебе мози убо ти било со наставници имате таму...кај нас сето се...АЛКАЕДА...хитлеровци чеченци:pos2::pos2::pos2:туку ај да ми текни некоја вистина ама каква сакаш...непријатна..попријатна или пријатна:vozbud::vozbud:
Придизвикателна вистина да ти текнеше??
Зошто си нео-нацистка?

Вистина
Сум затоа што си ја сакам татковината, расата, верата, традицијата...
Што мислиш за нео-нацистите

Ххххх..Не сум многу информиран за тоа движење.Нз зошто ама на историја неаме зборувано за тоа:toe:

ај пак В

Еххххх...сеа предизвикателна:pos2:туку да те прашам нешш дали имаш до сеа нешо украдено од продавница??:pos2::pos2:и ај за мене една вистина Гема

Еххххх...сеа предизвикателна:pos2:туку да те прашам нешш дали имаш до сеа нешо украдено од продавница??:pos2::pos2:и ај за мене една вистина Гема
НЕ КРАДАМ. ХАХА . Немам ништо украно од продавница, не сум собрала храброст до сега хаах.
Кажи го твоето криминално досие:vozbud:
за мене предизвик

НЕ КРАДАМ. ХАХА . Немам ништо украно од продавница, не сум собрала храброст до сега хаах.
за мене предизвик
Предизвик за тебе: Дади ми зелена репутација:pipi:

Јас барам ВИСТИНА!

за мене предизвик
Ами криминално...:pos2::pos2::pos2:неам крадено а не ни мислам ама еднаш бевме со другариве и влеговме впродавница и овај ја занимава
продавачката и ние излеговме надвор и ги кренавме синалката и ги продадовме во др продавница и фино лепо 3 стотки на рака:pos2::pos2::pos2::pos2:оооо кај ме погоди предизвик..хаехаехае види вака...појди во темата најубава девојка на форумов и стаи си слика(пожелно):pos2::pos2::pos2:и речи ја сум најуба

Mikiyo San напиша:
Ами криминално...:pos2::pos2::pos2:неам крадено а не ни мислам ама еднаш бевме со другариве и влеговме впродавница и овај ја занимава
продавачката и ние излеговме надвор и ги кренавме синалката и ги продадовме во др продавница и фино лепо 3 стотки на рака:pos2::pos2::pos2::pos2:оооо кај ме погоди предизвик..хаехаехае види вака...појди во темата најубава девојка на форумов и стаи си слика(пожелно):pos2::pos2::pos2:и речи ја сум најуба
За мене вистина

Ај прашај го на Манчестер Јунајдет Чемпионс што му реков кога ми побара слика!!

Дека сум будала:drk:..(само нз шо имаше лошо у тоа)

п.с Гема уште го немаш направено предизвикот..(шо ти го дадов јас)

види ја...!!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:ја реков ако сакаш не те терам...и предизвик ми побара ебаго не ми текнуваше и ајде....еве извини пак ако е нешто лошо:kesa::smir:да не ми се лутиш???

е ајде бе шамион шо има лошо.....:pos2:само мене ми е Гема да не свати така нешш....

а иначе шо предизвик и даде ти??

Аман цел живот ли ќе чекам една вистина????

каква било

ти кое одд. си??

и ајде сеа прашај што и да е!
ДАли некош ти има станато.....на некоја професорка:drk::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:7мо сум ебаго...то можеше и на мсн да ме прашаш..за ГЕма еве една..какви дечки сакаш(надворешен опис детално) и ВИСТИНА ЗА МЕНЕ

ДАли некош ти има станато.....на некоја професорка:drk::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:7мо сум ебаго...то можеше и на мсн да ме прашаш..за ГЕма еве една..какви дечки сакаш(надворешен опис детално) и ВИСТИНА ЗА МЕНЕ
Ми има бе!!!

тебе???

Хмм Ич не е важен надворешен опис. ВАЖНО да ме слуша он мене и свршена работа:pos2::pos2:
ХАХА перверзни сте дечкии.
За мене вистина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom